maanantai 18. helmikuuta 2013

Kevät vihertää ensimmäisenä mekossa


Täällä lomalainen hei!

Tähän mennessä olen käyttänyt vapaapäivistäni vasta kaksi niiskutellen vuoteenomana, ja vaikka yhdet ystävän kolmekymppiset jäivätkin välistä,  puhuvat tilastot vuoden takaista paremman hiihtoloman puolesta. Silloin makasin nimittäin noin viikon verran 40 asteen kuumeessa, mutta nyt olen sentään ehtinyt lukea jo yhden romaanin, kahvitella kauempana asuvien, aivan ihanan tulppaanikimpun mukanaan tuoneiden sukulaisten kanssa, käydä nukketeatterissa ja tehdä maailman övereimmän lumiotuksen. Kahdesta viimeisimmästä lisää tulevina päivinä.


Toivottavasti ehdin kuitenkin rentoutua lisää.  Tällä hetkellä tuntuu, että balanssiin pääseminen vaatisi vähintään parin lisäviikon rauhoittumisen. Viime viikkoina olen työn ohella suorittanut opetuksettomina päivinä opintoihini liittyvää harjoittelua, hakenut ja päässyt työhaastatteluun (meidän alalla todella harvinaista herkkua) ja läpikäynyt paksusuolen tähystyksen sitä edeltävine paastoamisineen. Monenkirjavat (sosiaaliset) tilanteet ja itsensä psyykkaaminen niihin väsyttävät, joten ei ihme, että vastustuskykyni lopulta petti.

Täyttä lepoa ei tämä viikko tuone, sillä takaraivossa hakkaa tietoisuus retuperällä olevista opinnoista. Ehkä puran suota kuitenkin siitä helpoimmista päästä, ja kirjoittelen illemmalla muutaman sivun oppimispäiväkirjaa harjoittelusta.


Kevättä kohti kuitenkin mennään ja ensimmäisenä se näkyy pitenevissä päivissä, noissa kauniissa tulppaaneissa ja uuden Indiskasta hankitun kietaisumekkoni lehdyköissä. Ei paha, sanoisi turkulainen!


Mukavaa illanjatkoa!

4 kommenttia:

Ainoanniina kirjoitti...

Ihana mekko! Värit ja malli niin kivat. En hämmästynyt kun kerroit löytäneesi sen Indiskasta, minulla on monia Indiskan vaatteita, ne ovat monesti mieluisia :)

Lady of the Mess kirjoitti...

Aah - Indiska - Hansan Indiskaan kävelen usein lounastauolla väriterapiaan. Piristää kummasti;)

Micci kirjoitti...

Onpa kyllä nätti mekko! Ihan voisi olla joku Furstenberg eikä Indiskan vaate. :)

Turun Tilda kirjoitti...

Ainoanniina: Kiitos! tällaiset kietaisumekot ovat armollisen imartelevia monenlaiselle naisvartalolle, ja löysytysvaraa riittää ;)Itse en ole paljoa ostanut Indiskasta, toivottavasti laatu on jees.

Lady of The Mess: Indiskan värimaailma tosiaan terapoi kivasti, paljon kivoja juttuja ylipäätään :)

Micci: Moi Micci! Tää on kiva, sopisi muuten erinomaisesti sinun väreihisi! Nyt kyllä selvitän blogisi uuden olinpaikan tuota pikaa. Jotenkin se jäi puolitiehen joulunaluskiireissä...