lauantai 10. marraskuuta 2012

Valaisinhaaveita a ´la Mummola

Huomenisia!

olen pantannut erästä valaisinhaavettani pitkään, sillä olen vainoharhaisesti pähkäillyt, että jos paljastan sen, joku mummeli menee ja toteuttaa unelmani puolestani. No nyt järkiinnyin vihdoin, sillä kun ei ole ylimääräistä rahaa, niin miksi olla mustasukkainenkaan turhaan ;)

Sitten itse asiaan ja varoituksen sana heti alkuun - nämä ovat nyt taas näitä Tildan mummoilujuttuja. Haaveilen nimittäin aidosta vanhasta jalkalampusta sienimäisellä varjostimella. Ne kaksi yksilöä, joita olen kuolannut ovat tässä:


Näkeekö kukaan muu niin, että tuollainen sienilamppu olisi soma antiikkisohvan parina? Vai olenko vain niin kalkkis kuin jotkut satunnaiset blogivierailijat ovat osuvasti sivaltaneet :D


Eli jos sinulla sattuu olemaan varastossa jokin vastava orpo lamppuparka, niin voin lahjoittaa hälle hyvän kodin ;)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Kuvalähteet: Antiikkiliike Vanhat rakkaat esineet

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sopisi teidän huusholliin todella ihanasti. Toivottavasti löytdät joskus mieleisen tai toivottavasti joku lahjoittaa sellaisen.

Vakkarilukija

Anonyymi kirjoitti...

Auts, mummoilukommentti osui ja upposi! Meidän olohuoneessa on 50-luvun sohva (ihanalla vihreällä kuvioidulla plyyshikankaalla), ja kas, parina jalkalamppu, jossa juurikin tuollainen alemman kuvan varjostin. Se lamppu tosin on uusvanha. (Alakerrassa on aito vanha jalka, mutta siinäkin on uusi varjostin).

Joten mun vastaus on tietenkin, että hyvin sopii yhteen. ;D
Ja jos/kun on löytänyt aidon vanhan, joka sekä miellyttää silmää että on kunnossa, niin se on aarre!

Meillä on muuten äskettäin kaksi perintönä saatu samannäköistä kukkaruukkua kuin kuvassa arkun päällä. Onko teidän vanha vai löytyykö jostain uusia, jotka mätsäisi hyvin noihin meidän ruukkuihin?

-Annis-

Emilia kirjoitti...

Täälläkin yksi mummoilija... Molemmat lamput ovat ihania ja sopivat hyvin sohvan toveriksi. Voisin ottaa omaankin kotiini vaikka heti kumman vain. :)

Minulla pisti silmään pöydällä lepäilevä Katariina-kirja. Luin sen muutama viikko sitten ja olisi kiva kuulla mitä mieltä sinä siitä olit. Tämmöinen pikainen postaustoive siis... Kirja-juttuja on aina niin kiva lueskella.

Hauskaa sunnuntaita ja kiitos mukavasta blogista. :)

Turun Tilda kirjoitti...

Vakkarilukija: Kiitos kommentista, niin sopisi ;)Lahjoituksia odotellessa...

Annis: Jahhas, mummoilusieluntovereita siellä suunnassa ;)Kukkaruukku ei ole mitään perintötavaraa,ostin sen joskus seitsemän vuotta sitten Stockan Hulluilta päiviltä!

Emilia: Kiitti! HIh, kiva kuulla, että miellyttää silmää :) Hirvisaaren Katariina-kirjasta löytyy postaus tammikuulta: http://turuntilda.blogspot.fi/2012/01/mina-katariina.html

Ann Q kirjoitti...

Minulla olisi tuollainen kukkamallinen varjostin, halkaisija 56 cm, jos olet kiinnostunut vielä sellaisesta. Sekä alabasterinen pöytälamppu, jossa myös kukanmallinen varjostin.

Turun Tilda kirjoitti...

Ann Q: Kiitos tarjouksesta! Harmi, että tuli viikon liian myöhään. Ostimme juuri toisen mummolahenkisen valaisimen kotiimme :)