maanantai 12. marraskuuta 2012

Kurkistus toilettiin

En ikinä aikonut tehdä vessapostausta. Jotenkin se tuntuu vieläkin vähän nololta... Olen kuitenkin sen verran ihastunut taannoisiin Hemtex-löytöihini, etten malta olla vinkkaamatta niistä! Ja samalla kai voi nyt antaa sitten muutaman vessamaisen sisustusvinkinkin ;)

Ensimmäinen, kymmenen pisteen ja papukaijan merkin arvoinen vinkki on tuo ylimmässä kuvassa oleva matto. Rakastuin sen struktuuriin, noihin virkattuihin pampuloihin, ja olisin todellakin halunnut upottaa varpaani mattoon jo liikkeessä! No, maltoin mieleni sentään kotiin saakka ;)

Myös saippuapumppupullo löytyi Hemtexin noin kuukauden takaisesta alesta. Sellainen päätyi myös yläkerran kylppäriin.

Kuvista näette muuten hieman vessansisustusfilosofiaani - raikasta alppitunnelmaa matkamuistojulisteen muodossa, hieman omaa taidetta ja tunnelmavaloa näin joulun alla...


Torsopatsas on muisto ex-poikaystävästä. Sain sen häneltä ylioppilaslahjaksi. Siinä vieressä on pienet lasiset purkit pinneille ja hiuslenkeille; valkoinen astia on taas varattu vähäiselle hajuvesikokoelmalleni. Minulla on oikeasti vain kaksi käyttöhajuvettä - toinen arkeen ja toinen juhlaan. Jos haluan vaihtelua, niin sitten suihkuttelen juhlahajuvetta arkena ja arkihajuvettä juhliin. Keep It Simple :D

Lörtsykät kangasrasiat taitavat olla Ikeasta ja lehtipino täynnä vanhoja sisustuslehtiä. Eikös se ole niin, että parhaat ideat syntyvät saunan lauteilla ja vesssassa ;)

Huh, no tulihan tämäkin postaus sitten tehtyä... Mukavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun teit vessapostauksen! :) Minä haaveilen sellaisesta wc:stä, johon voisi laittaa tauluja ja vaikkapa jotain kaunista tapettia - siis toisin sanoen sitä voisi sisustaa. Nykyisessä minimaalisessa wc:ssä on myös suihku ja "kodinhoitotila" pyykinkuivatuksineen, joten sinne ei pysty laittamaan mitään sellaista, mikä ei pidä kosteudesta. Kylppäri on täynnä (tarpeellista) tavaraa ja siten hankalasti siivottava ja kaikin puolin yök. :) Elikäs sen halusin sanoa, että teidän wc on oikein soma, ja matto näyttää kivalta!

Kyselit tuossa toisessa postauksessa, että halutaanko nähdä enemmän sisustusjuttuja. Kyllä! Tykkään valtavasti teidän kodista ja sisustustyylistä, joka ainakin näyttää ulkopuolisen silmiin ihanan ei-sisustetulta. Haluaisin itsekin sellaisen kodin, jossa eri aikakausina hankitut esineet ja huonekalut elävät sulassa sovussa, ja jossa matkamuistot näyttävät persoonallisilta eivätkä mauttomilta. Haluaisin, että kodista näkee, millaisia ja minkä alan ihmisiä olemme, mistä pidämme ja mitä harrastamme. Haluaisin myös, että kaikki isommat kalusteet olisivat sellaisia, joista on vuosikausia haaveiltu ja sitten kun ne vihdoin saa omakseen, niistä ei halua luopua. Tällä hetkellä sisustuksemme elää liian paljon, eikä mihinkään muodostu oikein tunnesidettä. Pitäisi osata luopua tästä mulle-kaikki-heti-nyt-asenteesta ja muodostaa oma koti hitaasti herkutellen. :D

Jenni
syyssonaatti.blogspot.com

Turun Tilda kirjoitti...

Jenni: Kiitos kivasta komemntista! Mua vähän arvelutti tuo vessakuvien ottaminen, mutta hyvä, jos on voinut toimia inspiraationa :)

Kiitos kovasti kommentista, ettei kotimme näytä liian sisustetulta. Ylisistustaminen vaivaa varmasti sellaisissa tilanteissa, jos kaiken laittaa kerralla uusiksi. Tällöin tyyli ei ole kotoinen, vaan historiaton. Ulkomaan matkoilta kannattaa tuoda itselleen tuliaisina sellaisia omaan tyyliin pikkuesineitä tai käsitöitä, jotka oikeasti edustavat alueen alkuperäistä tai vakiintunutta kulttuuria - me olemme tuoneet mm. marionettinukkeja, lankuille tehtyjä maalauksia, kuivattuja kukkia ym. Omasta tyylistä saa mukavan kotoisen, kun yhdistää jotakin vanhaa perittyä joihinkin uusiin kestäviin kalusteihin eli sellaisiin klassikoihin, joista on vuosikausia tullut haaveltua.

Itse olen vähän liian kova hamstraamaan tilpehööriä. Se on seuraava opeteltava askel tiellä toimivaan kotoisuuteen. Ja tarkoin mietittyjä säilytysratkaisuja ei pidä väheksyä!