torstai 15. marraskuuta 2012

Päivän lempihetki


Vuodet vierivät, mutta lempihetkeni on säilynyt. Se koittaa silloin, kun saavun työpäivän jälkeen kotiin. Keitän tuolloin yleensä kupposen kuumaa, teen itselleni pientä purtavaa ja selailen päivän postit (tänään oli muuten hyvä postipäivä - kotiin tuli Kodin Kuvalehti, Hesarin kasariaiheinen Teema-lehti ja jokin joululehti. Avot!). Jos on tarpeeksi valoa ja jotakin järkevää yllä (joista kumpikaan ei ole itsestään selvyys), saatan ottaa myös blogikuvat.

Tänään oli  vihdoin sellainen hetki - koko olohuone tulvi ihanaa lohenpunaista valoa! Sen hohteessa vaaleanpunainen vintage-mekkokin näytti taas tosi valloittavalta!

Mekon parina oli tällä kertaa vaaleanpunainen merinovillanuttu. Alkuviikosta ylläni oli samainen nuttu viininpunaisena, siis jos niistä pimeyden keskellä otetuista kuvista mitään erottui... Hennesin vaatteet eivät ole tasalaatuisia, mutta näitä nuttuja suosittelen ilomielin - ne ovat hyvää materiaalia ja niissä on ihanat timanttinapit!

Viikonlopun vieraat toivat ihan urakalla karkkikupin täytettä. Geisha-paljoudesta voi päätellä, että jouluun ei ole enää kovin pitkä aika...

Olohuoneen sisustuksen suhteen tarkkaavaisimmat ovat saatteneetkin jo huomata, että sinnekin on eksynyt samanlainen peltiämpäri kuin jossa pidämme sontikoita eteisessä. Kävimme itse asiassa hamstraamassa Tarjoustalosta sen viimeisimmän yksilön. Se lähtee tuparilahjaksi kavereillemme :)

 Vaan mikä mahtaa olla pöntön sisältö? Näköjään inhimilliset olentomme ovat löytäneet sen ja vetäytyneet talviunille! Pitäisiköhän tuoda sahanpurua pehmikkeeksi ;)

Minä jatkan nyt postin selailua ja sitten koepinon kimppuun. Mukavaa päivänjatkoa!

4 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Kiva postaus! Tästä tuli jotenkin niin hyvälle mielelle.

Elina kirjoitti...

Tuo nuttu! Löysin kerran kirppikseltä samanlaisen mustan ja uskottelin itselleni että sen on pakko mahtua minulle, vaikka oli kokoa S. Ei tietenkään mahtunut ja palasi kirppikselle, mutta kaipuu jäi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hyvänmielen postaus! Meillä on myös sama päivän lempihetki:-).
/Kevät

Turun Tilda kirjoitti...

Lammas ja Kevät: Kiva kuulla, että piristi :)

Elina: Ooh, onko sitä ollut mustanakin? Mulla on tämä viininpunaisena, vaaleanpunaisena ja korallina. Oiskohan musta sitten aiempaa mallistoa?