keskiviikko 22. elokuuta 2012

Under mitt vintageparaply


Tänään päivän tunnus olisi voinut kuulua  "I´m Crying in the Rain" sen kuuluisan sadetanssin sijaan. Mies nimittäin nappasi aamulla vahingossa puhelimeni mukaansa töihin.  Sitä tuli sitten etsittyä ihan paniikissa ennen töihinlähtöä - tarkoitukseni oli ehtiä ennen oppitunteja suorittaa hurja monistussessio kopiokoneella, mutta puhelinepisodi oli lähes sotkea kuviot.... Kaiken lisäksi meidän piti tavata töiden jälkeen Turussa, mutta kuinkas sovit, kun et tiedä, missä puhelin on! Lopulta tajusin miehen ehkä ottaneen puhelimen, ehdin töihin ajoissa kyllä kopioimaan ja lähettämään miehelle s-postia, mutta aamupala jäi hyvin vajaaksi...


Kolmen rämmityn kaksarin jälkeen koitti sitten Turku-reissu. Pääsin VintagEijas'iin sovittamaan erästä muokattavana olevaa kynähametta sekä uusia talvihousuja, mutta sitten alkoi kaatosade (joka jatkuu yhä)... Sontikan olin jättänyt tietysti hyväuskoisena autoon, joten ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ostaa ihana vintage-sateenvarjo ;)

 Tällaiset 60-lukulaiset ovat onneksi sen verran vankkaa tekoa (toisin kuin uudiskama), etteivät ne tee "nasuja" edes turkulaisessa tuulessa!

 Tuskin lähtee siis yksi Tildakaan lentoon ;) Mukavaa illanjatkoa!

Ei kommentteja: