torstai 23. elokuuta 2012

ihana (asu)päivä!

Tänään taas muistin kaksi syytä, miksi haluan olla opettaja: Ensinnäkin, oppilaat ovat ihania! Erityisen ihania ne ovat näköjään alakouluikäisinä; sen ikäiset ovat vain niin aitoja eivätkä vielä häpeile itseään. Ylipäätään vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen ovat heille tärkeitä!!Toiseksi opettaja voi aina pukeutua kivasti! Vaikka sitten 50-luvun hieman reikäiseen mekkoon, jonka yläosaa voisi jossain vaiheessa pienentää. Alkuperäinen käyttäjä on ilmeisesti ollut rintavarustukseltaan aikamoinen Marilyn. ;)


Tänään mätsäsin tämän aidon fiftarimekon  "20-lukulaisiin" Vagabondeihin. Välillä kyllä ajattelen, pukeudunko vähän liiankin erikoisesti. No, jos en pukeutuisi, minulla tuskin olisi tätä blogiakaan... En ole ehkä muodikas, mutta toivottavasti omalla tavallani tyylikäs. Pääasia on, että olen viimeisen viiden vuoden aikana onnistunut muokkaamaan haavekuvani siitä, miten haluaisin pukeutua ja miltä näyttää ihan todellisuudeksi asti, ja kaiken lisäksi viihdyn tyylissäni täysin siemauksin :)


Jollakulla on nelivuotias lapsi, mulla nelivuotias blogi. Näin elämä on viime vuosina mennyt.  Tilastojen mukaan blogin mittariin tullee parin kolmen viikon sisällä 500 000 vierailua. Mitäs haluaisitte blogiin sen kunniaksi?

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onpa Ihana Mekko! Syyssinistä!

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Kiitos! Tuohan onkin kiva käsite :)

Karkkis kirjoitti...

Mekko on kaunis! Minusta sinun tyylisi on suorastaan kadehdittava eikä lainkaan liian erikoinen.

Kävin muuten vinkkaamissasi vintage-liikkeisstä Tukholmassa. Tällä kertaa mitään ei lähtenyt mukaan, mutta elämys oli tärkein. Sovitinpa myös sitä samaa pinkinoranssia leveähihaista mekkoa Beyond retrossa, mutta se ei oikein istunut.

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Sinulla on todellakin ihan oma tyyli pukeutua. Asujasi on hauska katsella.

Satunnainen lukija

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Kiitos ja viehko punastus :) Hihii, hauska, että vinkkini tarjosivat elämyksiä. Vintage-vaatteita on hauska vaikka ihan vaikka sovitella, ja ottaa muutama diginäpsy muistoksi :)

Satunnainen lukija: Mukavaa, että voin tarjota viihdettä arkeen ;)

PupuLihavisto kirjoitti...

Ihana mekko ja nuo kengät... :P Opena voi kyllä pukeutua aikasta ommaa tyyliään kunnioittaen:D Ite en kyllä mittään minihamosia ja kovin avokaula-aukkoisia juttuja viittis pittää, siinä mennee raja;) Itekkin voisin muuten tuumia: en oo muodikas, mutta oma tyyli löytyy:) Vaikka sitä muotiakin kyllä ahkerasti seuraankin... ;)