perjantai 13. heinäkuuta 2012

Vagabondeja syksyksi

Hei taas!


Tämän kesän alet ovat olleet kohdallani kohtalaisen (ruukku- ja) kenkäpainotteiset.  Pikku hiljaa myös naistenlehtien mantra "Osta sellaista, mikä käy syksylläkin" on tuottanut tulosta. Hansan Click´stä tarttui juhannuksen alla kahdet erittäin kelvot syyskengät mukaan. En yleensä vieraile kyseisessä liikkeessä, sillä muovin käry hyökkää jo ovelta. Ja minähän en voi sietää muovikenkiä!  Koska Vagabondeja löytyi kovin niukasti muista liikkeistä alehintaisina, päädyin tarkistamaan tilanteen myös kyseisestä putiikista. Ja kappas! Löytyi juuri sellaisia kuin olin kaavaillutkin :)Nämä harmaanbeiget yksilöt ovat täsmälleen samanlaiset kuin keväällä ostamani punaiset! Olen käyttänyt korkkareita esim. töissä ja publiikissa. Hirveän hyvät käyttökengät! Sopivat niin arkeen kuin juhlaan. kengät taisivat olla noin 30 % alennuksessa Click`ssä.
Toinen ehkä enemmän ex tempore-ostos oli nämä 1920-luvun tyyliset Charleston kengät. Nämä olivat 50% alennuksessa, jotakin 30-40 euron väliltä. Ei kovin paha hinta suosikkimerkkini nahkakengistä.! Näitä voisin käyttää syksyllä ainakin 60-luvun tyylisten A-linjaisten pikkumekkojen kera, esim näiden vanhojen tuttujen kanssa.


Sellaista tällä kertaa! Kirjoittelen vielä pariin otteeseen ennen Itavallan reissuamme. Mitkä olisivat teidän viime hetken Wien-tärppinne?

8 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Oijoi, ihanat nuo 20's-henkiset poposet, oon kuolannu samaisia kenkuleita:) Vagabond on mun lemppari kenkämerkki, koska merkin popot vaan istuu niin loistavasti mun räpylään. Ainut merkki, jolta voin ostaa kengät sovittamattakin:)

Anonyymi kirjoitti...

Näin nämä Topshopin kengät, jotka näytti vähän sinun tyylisiltä!

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=5567558&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208542&parent_categoryId=208492&pageSize=20


Anna

Elisabet kirjoitti...

Mä kans tykkään Vagabondeista. On ollutkin tässä hankintalistalla taas uudet sellaiset. Ja tuon Click'n kans on mulla ollut sama juttu.. Hyvä tietää että sieltä löytyy kuitenkin näitäkin. Taidanpa pistäytyä joku päivä Hansassa.

Turun Tilda kirjoitti...

Pupu: Mulla on ollut sama juttu lähes aina (yhdet poikkeukset) - Vagabondit istuvat täydellisesti jalkaan!

Anna: Oih, on kyllä aikas tyyliseni. Kiitos vinkistä :)

Elisabeth: Kyllä siellä taisi olla muutamaa muutakin nahkakenkämerkkiä, mutta erityisetsi Vagabondien monipuolisuus yllätti positiivisesti :)

Noora kirjoitti...

Hih, mullakin on samat punaiset Jivet, ja VB:n omassa nettikaupassa hetken jo harkitsin oransseja ja/tai keltaisia ;D Jäi kyllä vielä klikkaamatta! Mulla on nuo vaaleanruskean/nudenväriset melkeen samanmoiset YourFacelta.

Lueskelin juurikin Wienin-matkaopastani, siellä on tullut käytyä pari kertaa. Historia-tyttönä tykkäät varmasti Schönbrunnin palatsista, siellä jo pihapiiri ja puutarha on mahtavia, itse en ole sisällä käynyt.

Must-kohde on myös Museokorttelialue, MuseumsQuartier: museoita, kahviloita, ravintoloita, terasseja.

Kenkäkauppoja riittää, käy ainakin Humanicissa, niitä on useampikin liike kaupungissa.

Suosittelen vielä Cafe Europan aamupalabuffettia, lauantaisin ja sunnuntaisin, hinta oli noin 10 €. Sen voimalla jaksaa kierrellä ja shoppailla :)
http://www.europa-lager.at/1-5/10/

Ps. Kahvin tilaaminen on oma taiteenlajinsa... http://www.tourmycountry.com/austria/coffee.htm

Tulipas pitkä kommentti! Mahtavaa reissua!!

Jonna kirjoitti...

Oih, Wien! Nauti!

Ja kannattaa ehdottomasti käydä:

MuseumsQuartier: museoita, ravintoloita, museokauppoja, Wienin yhteinen olohuone.

Kirjakahvila Phil: http://polkadots.indiedays.com/2012/05/28/phil/


Aamiainen Haas Hausissa: http://polkadots.indiedays.com/2012/04/22/aamiaisella-wienissa/

Museoista Sissimuseo on aivan ehdoton!

Stephensdomin kirkon katolle pääsee 147 metrin korkeuteen muistaakseni 5 euron hintaan. Pääsy katolle on kirkon sisältä.

Schönbrunnin palatsi ja puutarhat.

Jos lauantai kuuluu vierailupäiviin, on Naschmarktin kirpputori aivan ehdoton. Se on ehkä täyteen pakattu ihmisiä mutta sen kojuista voi tehdä mitä ihmeellisimpiä löytöjä:)

Kannattaa myös tarkistaa jos balettiin löytyy edullisia lippuja. Oopperatalo on todella näkemisen arvoinen! :)

Turun Tilda kirjoitti...

Noora: Ahaa, ne oovat siis Jivet! Nimi jäikin tarkistamatta. Kiitos tosi paljon kivoista vinkeistä, Schönbrunniin mennää ehdottomasti! Vitsit tuota kahvivalikoimaa...

Jonna: Kiitti tosi tosi paljon, että viitsit kirjoitella vinkkejä! Mun pitikin tulla seuraavaksi kuikuilemaan niitä sun blogista... :)

Anonyymi kirjoitti...

Palasin Wienistä ja Salzburgista eilen: olipa ihanaa! Itävalta oli kiva paikka, ja molemmat kaupungit tosi vihreitä ja kauniita. Wienissä olivat suosikkejani Itävallan Kansalliskirjaston barokkisali ("Prunksaal"), jota on mainittu maailman kauneimmaksi. Siellä oli hieno matkailujulistenäyttely, historian siipien havinaa. Toinen mielenkiintoinen paikka oli Freudin museo! Secession oli kaunis rakennus, pidin myös paljon sen näyttelystä. Keisarillinen aarrekammio oli jotain kertakaikkisen prunkia myös, siellä oli mm. Rooman kuninkaan kehto...historiasta innostuneelle hyvin mielenkiintoista. Luonnon- ja taidehistorian museot olivat valtavat ja hengästyttävät. Ihania kahviloita, hyvää kahvia ja jätskiä oli joka paikassa. Aaah, Itävalta! Ihmettelen miksei siitä enemmän hehkuteta, kaunista ja vihreää ja paljon hienoja nähtävyyksiä.