torstai 21. kesäkuuta 2012

Muutama tildamainen aleshoppailuvinkki

 Huomenisia (juu, tänään tuli nukuttua ekaa kertaa luvattoman pitkään)!  ;)

Koska osa teistä seuraa blogiani kaiketi tyylillisistä syistä, niin tässä olisi muutama hyväksi havaittu shoppailuvinkki alennusmyynteihin:


Löysin Hansan Vero Modasta 70 % alella tällaisen seilorimekon (ovh 49.95 e). En ole asustanut sitä nyt mitenkään, mutta vyötäröä korotamaan voisi laittaa vaikka vyön. Olen vähentänyt keinokuitumekkojen ostamista, mutta tämä oli oikeasti niin söpö, että tein kaupat! Olettaisin, että mekkoa on muissakin Suomen Vero Moda-myymälöissä alessa, mutta tuskin ihan noin kovaan alehintaan, sillä Hansan myymälässä on menossa muuttomyynti.


Toinen vinkkini on Din Skon 40-luvun tyyliset kesäkengät. Ostin sellaiset jo talvella keltaisina, ja koska ne ovat niin hyvät jalkaan, hamstrasin nyt toiset mustina. Olisin ottanut pinkit, mutta omaa kokoani ei enää löytynyt. Mutta mustillekin on tarvetta. Kengät maksavat alehintaisina tällä hetkellä 24.90 e.

Sellaista tällä kertaa! Oikein hyvää juhannusta kaikille, meillä taitaa olla tiedossa koti-sellainen pation rakennuspuuhissa! Juhannusaiheisen novellini voi lukea täältä, jos se jäi aiemmin huomaamatta. Moni varmaankin taas suuntaa Jussiksi kyseisen pyhätön lauteille tuulen huminaa kuuntelemaan ;)

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Nyt kenkäostoksille! Ne vihreät ovat olleet tosi monikäyttöiset ja mukavat...

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Olisi tehnyt mieli odottaaa vielä suurempia alennuksia, mutta epäilen, että 50 % alesta ei löydä enää omia kokoja lainkaan ;)

Pupu kirjoitti...

Kerrassaan ihanainen kesämekko! Seilorimekot on munki heikkous, vaan eipä semmosiin kovin ussein törmää. Punaset asusteethan rimmais tuohon mekkoseen mainiosti:) Täälä kans vietetään seesteistä kotijuhannusta, eka juhannus selevinpäin ties kuinka monneen vuoteen... ;)

Turun Tilda kirjoitti...

Pupu: kiitos! Punaiset asusteet olisivatkin oivat... Mukavaa kesänjatkoa teille :)