perjantai 27. huhtikuuta 2012

Lisää kuulumisia ja vappupallot Tildan tapaan

 Huomenisia!

Tarkoitukseni ei ollut alun perin jatkaa blogitaukoa, mutta edellisessä postauksessa mainitsemistani syistä blogin päivittäminen ei ole tällä viikolla oikein huvittanut. Kiitoksia kaikista edelliseen postaukseen ja s-postiin tulleista tsemppauksista, myötäelämisistä ja liikuntavinkeistä. Tuohon viimeisimpään voisin todeta, että enitenhän liikkuminen on vain kiinni itsestään, mutta joskus olen hieman harmitellut, etten ole saanut kovin liikunnallista mallia lapsuudenkodistani. Isä tosin oli aikoinaan vähintään maakunnallisen tason yleisurheilija, mutta yksityisyrittäjyys vei mehut eikä hänellä riittänyt energiaa omille kuntoharrastuksille saati sitten tarkkailemaan sitä, mitä lapsoset harrastivat. Äiti pisti meidät sitten harrastamaan musiikkia ja teatteria. Olen ollut aina muutenkin ollut enemmän "hengen" kuin ruumiin ystävä; nenäni oli kiinni jo lapsena talvisodan pikkujättiläisissä ja keskeneräisissä romaaniluonnoksissa ja ajattelin liikunnan olevan jotenkin "brutaali" harrastuneisuuden muoto. Nyt taidan vihdoin ymmärtää , että terve sielu asuu terveessä ruumiissa...

Mutta sitten uusimpia kuulumisia: pääsin Joensuussa jatkoon ja ihan hyvin pistein! Yhdestä kysymyksestä sain jopa täydet pisteet. Hissanopen itsetuntoni nousi kohisten; ehkäpä se suurien tietomäärien selaaminen päivittäin lyhyessä ajassa kantaa hedelmää myös näin :) Tiedossa on siis uusi reissu Pohjois-Karjalaan.

Tähän loppuun vielä sisustuksellinen osio: Esittelen teille vappupallot Tildan tapaan. Stockmannilla myydään tällaisia hauskoja valopallosarjoja, jotka eivät ole paperia vaan sellaista paksumpaa massaa. Värivaihtoehtoja on lukuisia ja itse emmin tovin täysin vaaleasävyisten ja tuon valitsemani punasävyisen välillä. Jotkin hempeät kevätväritkin olisivat kiinnostaneet, mutta en löytänyt niistä itseäni täysin miellyttävää vaihtoehtoa.

 Punaiset ovat ehkä hieman syksyinen vaihtoehto, mutta sopivat näin keväälläkin ainakin vapun aikaan!


Vappupallot päätyvät todennäköisetsi raikastamaan keittiötämme, sitten kun Ruustinna-vitriini saapuu viikonloppuna luoksemme. Nyt jatkan koepinojen kimpussa. Mukavaa viikonloppua kaikille!

ps. En ehtinyt ja toisaalta jaksanut tällä viikolla metsästää palkintopaketteja valmiiksi, joten siirrän arvontaa ensi viikkoon. Pahoittelen, jos joku on odottanut sitä kuin kuuta nousevaa :)

4 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Yksi askel kerrallaan - nyt olet jo niin lähellä tavoitettasi kuin tässä vaiheessa olla voi. Hieno juttu! :-) Oliko se muuten niin, että hait lukemaan opoksi, vai muistelenko väärin?

Mukavaa viikonloppua!

Karkkis kirjoitti...

Onnea Joensuun jatkoonpääsystä!

Nuo pallot on tosi hienoja. Olen itsekin niitä hypistellyt, mutta jättänyt kuitenkin kauppaan. Nuo punaiset ovat upeat ja värikkäät todella herkullisen näköiset.

Anna kirjoitti...

Meillä on tuollaiset värikkäämmät lastenhuoneessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Valopallosarjoja voi tilata myös www.seitashop.fi