maanantai 9. tammikuuta 2012

Pullero pesukarhu, nuorisovaalit ja talvipukeutumista

Iltaista!

Työpäivä venynee tänään puolikkaaksi vuorokaudeksi, mutta jostain syystä ei se mitään! Toivottavasti virtaa riittää kuitenkin vielä loppuviikoksikin...

Maanantai on tässä jaksossa pisin työpäiväni, kuusi lukion tuntia ja yksi yläkoulun yhteen putkeen. Päivän päätteeksi jäin vielä organisoimaan torstaina koittavia "Pressa" nuorisovaaleja. Se onkin ihan mielenkiintoinen haaste, sillä en ole työurani aikana aiemmin päässyt toteuttamaan vastaanlaisia varjovaaleja. Erityisesti varjovaalien järjestämisestä hyötyvät oppilaskunnan jäsenet, jotka saavat siitä hyödyllistä kokemusta luottamustehtävien hoitamisesta. Vaaliviikko aamunavauksineen, oppilaskunnan järjestäminen infotilaisuuksineen (kuinka toimia vaalihuoneistossa, millaiset lipukkeet hyväksytään, opastus internetistä löytyvien vaalikoneiden käyttöön), vaalivirkailijoina toimiminen ja äänten laskeminen kartuttavat heidän kansalaiskokemustaan.

Päivän asuna oli tänään joulualelöytö, Jackpotin tummanharmaa neulosmekko. Se on melkoisen vartalonmyötäinen (tarjolla oli vain xs) ja pienillä kullanvärisillä epoleteilla ja vyötärövyöllä varustettu. Jalkaan vain paksut sukkikset ja menoksi. Ihanan helppoa pukeutumista :)

Talvisempiin asuihin ovat näin ilmojen kylmetessä pukeutuneet myös Siili ja Pullero Pesukarhu. Jälkimmäisen suloisen lyllertäjän adoptoin muuten joulupaketista. Miehen mukaan kuitissa oli oikeasti lukenut "pullero pesukarhu" :D

Mukavaa loppuiltaa!

9 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Varjovaalit, noiden järjestäminen on todellakin hieno juttu! Muistan, että meidänkin koulussa joskus jotkut pidettiin, mutta silloin ei kyllä ainakaan mitään vaalikoneneita tainnut olla :). Niin ja toivottavasti into ja voimat säilyvät koko loppuviikon!

Turun Tilda kirjoitti...

Tessa: No vaalikoneet jäävät kyläkin jokaisen omalle vastuulle. Oppilaskunta vain infoaa asiasta ;)

Nimetön kirjoitti...

Kiva ja lämpöisen näköinen mekko :) Itsekkin pidän neulemekoista, mutta jotenkin häiritsee kun monet ikäänkuin nuolee ihoa. Onko sinulla muuten tuossa alushametta alla?

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: On tosiaan mukavan paksua materiaalia :) Hieman tiukka tämä on, kun varsinkin alavartolossa kurveja riittää, mutta toisaalta tällainen istuu allekirjoittaneelle kuitenkin paremmin kuin monet kaupan housut. Tässä ei ole alushametta, ei tarraa kiinni. Johtunee materiaalista :)

Nimetön kirjoitti...

Mulla on juuri nuo mainitsemasi alavartalo kurvit (mitä en tosin sinulla huomaa, olet ainakin numeroa pienempi kuin minä, ehkä siinä syy...) ja olen sen takia aristellut neulemekkoja. Mutta tuota olisi nyt lähdettävä metsästämään, mikäli jostain vielä löytyisi :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: No,kurvit ovat kai aina katsojan silmissä, mutta olen tosiaan eriparinen (yläosa 34-36, alaosa 38). löysin omani Wiklundilta (Sokos) toivottavasti vielä löytyy!

Nimetön kirjoitti...

Kiitos vinkistä ihanainen :) Sinne siis!

Nimetön kirjoitti...

Jee... löysin mekon paikkakuntani sokoksesta! Tosin ihan hivenen erimallisen, poolokauluksella ja ihan normi vyöllä, mutta väri ja malli muuten sama ja siis sama merkki. Olen niin tyytyväinen, vaikka kyllä tämä vähän totuttelua minulta vaatii, kun jotenkin nuo ratsupaikat mulla korostuu ja alushousujen rajat tulee jotenkin ikävästi näkyviin.. pitäisköhän kokeilla alushameen kanssa...no mutta mieheni tykkäsi ihan hirveesti, oli makutuomarina mukana :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Jee, kiva että löytyi ja että mieskin tykkäsi :D Itse vältän neulemekkojen kanssa normaalimallisia alushousuja. Niin välttää rajaongelmat ;)