tiistai 10. tammikuuta 2012

Kashmir

Viime päivinä on palellut. Päälle on siis pitänyt laittaa villaa - ylle ;D

Kerrankin voin sanoa, että aleshoppailut osuivat nappiin. Nukkumattia odotellessani mielikuvaharjoittelin tarkkaan, mita todella tarvitsen. Lopputulos oli, että tarvitsen löysähkön lämpimän neuletakin, mielellään kashmiria.

Zaran alesta sellainen löytyi, vieläpä toivevärissäni. En usko, että nukkaantumiselta vältytään, mutta toivon kuitenkin, ettei 69 euron hinta ollut liikaa. Minä en nimittäin jaksa uskoa Zaran tuotteiden laadukkuuteen materiaalivalinnasta huolimatta. Voin kuitenkin muuttaa mieleni, jos nuttu osoittautuu kelvoksi.

Mikä (perus)vaatehankinta on osoittautunut sinun kohdallasi menestystarinaksi? Mikä taasen on ollut totaalinen floppi?

Laitetaanpa vielä loppuun teemaan sopivaa musiikkia suoraan isäni nuoruudesta :)


13 kommenttia:

SaraJana kirjoitti...

Ihana tuo perhonen! Ois NIIIN mun näkönen! ;) Onko uusi ostos, eli mahtaiskohan vielä löytyä kaupoista?

Turun Tilda kirjoitti...

Sarajana: Tää on tosiaan ainakin kahdeksan vuotta vanha ;)Ja en tiedä, milloin ystävä oli sen itselleen saanut...

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tilda!
Kiitos viimeisestä, oli ihana tavata. Ihastuin Jackpotin mekkoosi niin, että ostin samanlaisen. Toivottavasti pahastu. Mulla oli tänään se iltamenossa päällä ja oli oikein mukava olo. Kashmir tuppaa nyppääntymään, monet ovat sitä mieltä, että niin sen kuuluukin tehdä. Äsken silitin rutut pois viime vuoden alesta ostamastani Inwearin neuleesta. Sen laatu on 45 % angoraa, loput villaa ja polyamidia. Ja se jos mikä on nypyyyntynyt. Merinovilla pitää kuosinsa mielestäni hyvin. t. Outi

Turun Tilda kirjoitti...

Outi: Kiva, että vielä löysit! Luulin, että olisivat olleet loppu. Wiklundiltako? Lukijani kyseli samanmoisen perään, niin tieto olisi hänelle vinkiksi. Miksiköhän kashmirista sitten höpötetään niin paljon...

Turun Tilda kirjoitti...

Outi: Niin ja olipa tosiaan kiva nähdä pitkästä aikaa. Olen ilmoittautunut tänään jo kahteen yläkoulun kirjaesittelyyn. Börsissä näyttävät olevan...

Tessa kirjoitti...

Perhonen on tosiaan vau! Minun yksi onnistuneimmista vaateostoksistani on vähän yllättäen H&M:ltä 3,5 vuotta sitten hankittu musta trikoomekko -olen tosin käyttänyt sitä niin paljon, että se alkaa pesemisen takia muuttua vähän läpinäkyväksi ja nyt se on enää kotikäytössä.

Noita nukkatarinoita on niin paljon että niistä en viitsi edes aloittaa, mutta onneksi nypynpoistaja auttaa tiettyyn rajaan saakka. Ai niin, vielä yksi heikkous: "Kannattaa ostaa laadukkaat farkut" ei todellakaan toimi minun kohdallani, koska viis hinnasta, jos farkut ovat todella hyvät ja käytän niitä paljon, niihin tulee liian nopeasti reikä reisien väliin. Tiedän, tästä ei ehkä pitäisi syyttää vain farkkuja...

Anonyymi kirjoitti...

Villa (kaikki) lajit, joten kannattaa ostaa nypynpoistaja. Oikea villa kuitenkin pysyy nypyistä huolimatta hyvänä, toisin kuin kamalat akryyli(muovi)neuleet.

Vaatteista suosikeiksi muodostuu yleensä ne kappaleet, mistä ei voisi koskaan niin etukäteen arvata. Sitten harmittaa, kun ei kerralla ostanut useampaa kappaletta.

terkuin, Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa käydä katsomassa Linkkikirppiksen loosi nro 192..paljon vaatteita halvalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Jacpotin neulemekko on Myllyn Sokoksesta. Mikäs se toinen kirjaesittely on? Minä olen ilmoittautunut vain sinne Börsiin? t. outi

Turun Tilda kirjoitti...

Jossu: ok. Kiitos kommentista :)

anonyymi: Ok, kiitti vinkistä :)

Outi: Molemmat on Börsissä. Toinen taisi olla Editan esittely. Yläkoulua molemmat.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen harkinut kashmiri-neulen ostamista ja kävinkin pari päivää sitten Zarassa katsomassa. Kerro mielelläsi kokemuksistasi kun olet käyttänyt sitä jonkin aikaa!

Tässä on muuten aika hyvä juttu kashmirista, mm. mistä tunnistaa laadukkaan kashmirin: http://www.olivialehti.fi/Tyyli/Toimituksenblogi/tabid/67/Post/2417/Default.aspx

Anonyymi kirjoitti...

Ostin tyttärelle kashmirin Zarasta. Nyppyyntyi heti... mut onneks tyttö on muutenkin nyppijä tyyppi, joten hän kuulemma viettää laatuaikaa tylsillä oppitunneilla ja nyppii villatakkiaan :-)

Oma huippuostokseni on ollut Seppälästä musta valkopilkullinen kellohame. Maksoi muutaman kympin. Nätti, pysyy sileänä, ei juuri vaadi silitystä, ei ole kulunut ollenkaan, vaikka olen monta kesääpitänyt ihan jatkuvasti.

Maikki kirjoitti...

Minulla kestosuosikki on ollut Vero Modan musta puuvillainen perusneuletakki. Sopii kaiken kanssa, eikä mee pesussa miksikään.

Floppi taas on ollut Amsterdamista kirppikseltä ostettu japanilais-tyylinen kuviollinen jakku, joka istuu todella kauniisti päälle, mutta joka ei vaan sovi mihinkään tilanteeseen. Perustelin sen ostamista miehelleni sanomalla, että voin pitää sitä vaikka teatterissa. No, joka kerta teatteriin tai konserttiin lähtiessäni mies kuittailee, että "Eihän sulla oo mitään ongelmaa pukeutumisen suhteen, kun sulla kerran on se teatteritakki". En ole pitänyt sitä vielä kertaakaan päällä.