maanantai 21. marraskuuta 2011

Vale-Eeva, kuormastaan syöviä lampaita ja muita ajan ilmiöitä


Nyt, kun valeopettajuus alkaa olla kohdallani väistyvä ilmiö, on vissiinkin aika lanseerata jokin uusi valeilmiö, ettei valheellistunut minäkuvani vain saisi (kenties valheellisia) vierotusoireita. Viikonloppuisia asukuvia tuijotellessani kuvittelin ainakin hetken näyttäneeni Eeva Kolulta - ilmiö (eikä lainkaan valheellinen) muuten hänkin.

Näkökulma asiaan on tietysti yksin minun, sillä eihän teistä lähes kukaan ole edes nähnyt nassuani. Se on näitä valheellisen anonyymiyden ongelmia. Asiaan saattoivat toisaalta vaikuttaa myös uudet pokat, jotka taannoin hankin. Tietysti saatan ihan vain huijatakin teitä - täyttä puppua siis koko tämä postaus.

Ja loppuun vielä Herra Råtan sanalasku:

Mistä tietää olevansa ylempää faunaa?

- Kun näkee naapurin istuvan ateriansa päällä.

Näitä kuvia ei sentään lavastettu!

2 kommenttia:

Ainoanniina kirjoitti...

Ylempi fauna-kuvia katsoessani hihkaisin innostuksesta. Toki Råtassa olisi potentiaalia vaikka mihin, mutta se, että hän kökötti rakkaan maantieteen laitoksen maapallon päällä sai minussa aikaan ihania nostalgisia väristyksiä. Tuota palloa tutkailin ahkerasti kun aloitin maantieteen opinnot Turussa kauan sitten. Kaksi vuotta siellä ehdin olla kunnes muutin Helsinkiin.

Turun Tilda kirjoitti...

AinoAnniina: Olip a mukavaa, että Råtan pööllöt retket saivat muistoja aikaan .9 Mantsanlaitoksen pallo on kyllä oma näkynsä eikä lainkaan juustoa ;)