tiistai 22. marraskuuta 2011

Sinistä taikaa ja lämmin kutsuva koti

Tänään oli taas niitä päiviä, jolloin ihminen ei voisi väsyneempänä töistä kotiin palata! Mutta onneksi on KOTI. Oma suloinen koti, jonka voi muokata tunnelmalliseksi turvapaikakseen ankealta maailmalta (lue ulkoilmalta).

Pienet led-valaisimet voi esimerkiksi virittää keittiön kaappien päälle luomaan tunnelmaa...


Jokailtaisiin traditioihini kuuluu myös ikkunan paperitähden ja synttärilahjaksi saamani Pentikin lyhdyn sytyttäminen. Kylläpä vain pienet asiat voivat tuntua välillä hyvinkin lohdulliselta kiireisessä arjessa...


Keittiön hyllyllä möllöttelee myös eräs uusi ihastuksemme aihe, nimittäin lähi (K-)kaupan leimoilla hankittu sininen Taika-kulho. Saimme sen vahingossa 50 % alennuksella, vaikka sen vissiin piti olla vain 30 prosenttia . Kaikki muut tuotteethan voi hankkia 50 % hintaan, jos leimoja jaksaa tässä joulun alla metsästää. Emme ole aiemmin keränneet Taika-sarjaa, mutta totesimme sinisen sopivan mukavasti vaaleiden vekkiemme (Pentik) kanssa, joten ainakin tuo jättikulho tuli nyt hankittua.

Päivän työasu oli puolestaan tämän näköinen:

Kaikki vaatekappaleet on nähty blogissa aiemminkin, mutta tällä kertaa syntyi sitten tämän näköinen kombinatsiooni ;)

Gina Tricotin villainen rintarossi on muuten jo parin vuoden takainen lempparilöytöni :) Toivottavasti jaksatte (?) lueskella ja katsella näitä samoja vaatevalintoja. Minä olen nimittäin bloggari, jolla on rajallinen vaatevarasto :)

Mukavaa illanjatkoa!

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

"Toivottavasti jaksatte (?) lueskella ja katosa näitä samoja vaatevalintoja. Minä olen nimittäin bloggari, jolla on rajallinen vaatevarasto :)"

Siksi juuri tykkäänkin seurata blogiasi! Ahdistaa välillä muista blogeista huokuva tavaran ja vaatteiden paljous... huh. Enemmän se luovuuttaa vaatii, kun aina ei ole jotain uuden uutta vaatekappaletta, mutta on ainakin näin minun näkökulmasta paljon ihailtavampaa. :)

Turun Tilda kirjoitti...

Kati: No kiva kuulla :) Välillä, kun vetäisee samat vaatteet ylle kuudennen kerran, niin alkaa jo epäillä lukijoiden sietokykyä ;) Tällainen tsemppi laittaa jaksamaan!

Kristiina kirjoitti...

Sinulla on niin hyvä silmä, että vaatteesi näyttävät aina uusilta, kun yhdistelet niitä eri lailla. :)

Tykkään blogistasi paljon!

Onneli kirjoitti...

Teillä todella kävi munkki kun saitte puoleen hintaan :D Me ei käydä K.kaupoissa, mutta mummu aina kerälee leimoja ja sainkin just pari pintä punaista lautasta.

Fantome kirjoitti...

Olen Kristiinan kanssa samaa mieltä. Tunnistin sitäpaitsi asustasi jo esitellyksi kappaleeksi vain tuon ruusun.

Tervetuloa mun vaatekaapille, voisit vaihtaa ainetta ja opettaa, miten koota jo ostetuista vaatteista uuden näköisiä kokonaisuuksia. :) Joskus sitä ei vain ymmärrä oman kaarderoopin mahdollisuuksia, silmä on turtunut liikaa tai jotain.

Jenni kirjoitti...

Ihana tuo Pentikin lyhty ja samoin on asukin! Minun silmääni vaatteet näyttivät ihan uusilta, ainoastaan kengät ovat jääneet omaan muistiin. :)

Ja kuten edellisetkin jo kommentoivat, on mukava nähdä, kuinka samoja vaatteita yhdistellään eri tavalla, kun eipä tuo omakaan vaatekaappi niin suuri ole.