torstai 3. marraskuuta 2011

Muutama iloinen asia

Iltaista!

Luulen, että viikonlopuksi Turun Tildaa kohtaa pieni blogitauko, sillä G on nyt saatava kuntoon. En ole pystynyt puristamaan itsestäni kaikkia mehuja tässä työviikon aikana, joten viikonloppuhommiksi menee. Kaiken kukkuraksi tajusin vasta äsken, että vuorossa on pyhäinmiesten päivä, joten eihän mikään, kuten yliopiston kirjaston lukusali ole auki. Uhups. Muutamien lähdeviitteiden selvittely jää sitten maanantaiksi...

Koska tauko on realismia, listaan tänne blogiini viikonloppuluettavaksi muutaman sellaisen kivan jutun, jotka ovat piristäneet minua, tai joiden odotuksesta saan voimaa näinä marraskuun pimeinä viikkoina:

1. Ikea-retken ihanuudet

Käväisimme tosiaan viime viikonloppuna Ikeassa. Mukaan tarttui lähinnä hyödyllistä, mutta myös muutama kaunis ja hyödyllinen juttu kuten kankaalla päällystetyt cd-rasiat (kuvassa alla) ja pajukorit. Jälkimmäisiä ajattelin aluksi ulos kanerville, mutta ne olivat niin kivat, että saivat luvan jäädä sisätiloihin.

2. Karttuva joululehtikokoelma

En tarvitsisi oikeataan mitään muuta hömpäluettavaa kuin maalaisunelmat. Oliviankin tilauksen voisin ennemmin lakkauttaa. Olen säilyttänyt jokaikisen numeron, ja etsin viikko sitten tulleen ihanuuden kaveriksi myös aiempien vuosien joulunumerot ...

3. Tulevat tapettitalkoot


.. ovat sitten, kun miehelle ja apelle sopii. Odotan jo päivää, jolloin voin viimein esitellä makuuhuoneen täällä bloginkin puolella. Sängyn päätyyn tulee siis yllä oleva Birger Kaipiaisen "Ken kiuruista kaunein"-tapetti vihreänsävyisenä. :)

4. Uudet silmälasit... JEE! Toivon niiden vaikuttavan piristysruiskeen tavoin myös pukeutumiseeni .

Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

kuvalähde: Tapettitalo ja Tapettitehdas Pihlgren & Ritola

1 kommentti:

Kerttuli kirjoitti...

Meillä on noita samoja Byholma-koreja valkoisena. Ruskeatkin näyttää kivoilta! Ovat tosi hyviä ja monikäyttöisiä :)