tiistai 25. lokakuuta 2011

Päivän siniharmaa asu ja ihanaisia muistamisia

Tiistaista!

Onpa ihanaa, kun garderoopi alkaa olla sen verran eheä kokonaisuus, että yhdisteltäviä asuvaihtoehtoja syntyy aina vain helpommin! Kunpa vielä oppisi yhä enenevissä määrin ajattelemaan, ettei välttämättä tarvitse hankkia uutta vaan vähempi määrä laadukkaita vaate- ja asustekappaleita on se, mitä ylipäätään tarvitsee :)


Eräs garderoopini uusista peruspilareista on Vagabondin mustaharmaat pikkukengät - tarkkaavaisimmat ehkä huomaavat niiden olevan identtiset konjakinvärisille kengilleni, jotka ovat olleet käytössäni jo parisen vuotta. Tämän uuden kenkäparin hankin itse asiassa viime keväänä alehintaan Aleksin shobbailuista, mutten muuttotohinoiden jälkeen muistanut lainkaan niiden olemassa oloa. Suoraan sanottua haluaisin käyttää korkeampikorkoisiakin kenkiä, mutten osaisi ajaa autoa sellaisilla enkä toisaalta edes jaksaisi seistä niillä kahdeksaa tuntia. Matalat nappaskengät ovat siis kompromissi käytännöllisyyden ja naisellisuuden välillä...


Zaran sinisen mekon olettekin jo nähneet keväällä - silloinen vaaleanpunainen bolero on nyt vaihtunut syksyisempään villashaaliin. Musta kimonovyö on uudehko ja oikeaa pehmeää nappanahkaa. Siis pientä ylellisyyttä työpäivään ;)

Syysloma oli ja meni. Omalla kohdallani sen antoisinta puolta oli ystävien tapaaminen. Vierailin ensin itse erään tuttapariskunnan luona ja sunnuntaina eräät toiset ystävät päivällistivät meillä. Tällainen sosiaalisuus on tuntunut silkalta luksuskselta piinaavien G-kuukausien jälkeen!

Ystäväpariskunta vieraili uudessa kodissamme ensimmäistä kertaa ja toi aivan ihana tuliaisen - Pentikin korin täynnä ihania sisustusjuttuja :) Kiitoksia vielä kovasti!

Ihana Onneli muisti minua myös pienellä yllätyksellä - G-puristuksen kunniaksi sain postista suloisen Mucha-aiheisen pikkupeilin. Voi hyvänen aika - onhan sitä muutkin G:n tehneet kuten hän itse, mutta ehkä olen vaikuttanut paikoin sen verran epätoivoiselta, että hän päätyi lähettämään muiston :D Tuhannet kiitokset myös siihen suuntaan!

Muille taas mukavaa päivänjatkoa! Nyt lyhyiden ja ytimekkäiden tuntivalmistelujen pariin. Tänään en jaksa loputtomiin koneen ääressä kykkiä ;)

3 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Kyllä jokainen vääntäjä ansaitsisi palkinnon ja vähintään pitää itse itsensä palkita (kuten kengillä ;D), ja kun kohdalle osuu jotain toiselle sopivaa niin miksei palkitsisi heitäkin :)

Ja onhan se väkisin niin, että jollain se G on pienemmän jollain isomman tuskan takana ja silti kaikilla sama opintopistemäärä. Jollain keinollahan sitä on muistettava niitä jotka hautovat työtään oikein huolella :)

Augusti kirjoitti...

Hieno vyö; mistä tuollaisia saa?

T:utelias

Kerttuli kirjoitti...

Kiitos itsellenne maittavasta päivällisestä! Teillä on tosi kaunis koti :)