torstai 27. lokakuuta 2011

Final Countdown

Juuh, olen aika säälittävä bloggaaja taas vaihteeksi. En oikeasti ehdi postailla (enkä vastailla kommetteihin, sorry), koska työmäärän kanssa tasapainotteluun menee taas vaihteeksi kaikki aika. Tänään olen suunnitellut varmasti 4-5 tuntia huomisia tunteja, mutta kaipa se kannattaa, sillä suunnittelutähteitä riittänee ensi viikollekin. Tuli laadittua tosin kysymykset uuteen nuijasota-dokumenttiinkin ( Teeman Suomen historiaa käsittelevät dokkarit ovat loistavia, suosittelen!), ja siihenhän menee aikaa, kun dokkarinkahlaa läpi. Onneksi koululla on vielä yksi toimiva vhs-nauhuri, ilman sitä olisin pulassa!

Sitten siihen todelliseen kiireen aiheuttajaan. Eilen olin proffan juttusilla eli G:n esitarkastuspalaverissa. Yllättäen en ole kovinkaan ahdistunut, vaikka palaute olikin monitulkintaista - en tiedä yhtään, millainen arvosana on tulossa, mutta kuulema minun ei kannata ryhtyä kovin suurin korjailuihin, koska olen linjani valinnut ja työni sen perusteella rakentanut kokonaisuudeksi. Jos teen ne muutamat muutokset (ja poistan ok-merkinnät jokaikisen alaviitteen yhteydestä) ja palautan G:n kahdessa viikossa, ehdin valmistua vielä joulukuun alussa. Se on paremmin kuin kuvittelinkaan! Nyt vain taion tarvittavat pari vuorokautta jostakin... Juttu on tosiaan paras hoitaa nyt ennen kuin jakson koeviikko pärähtää marraskuun puolessa välissä. Hyvä ajoitus siis kaiken kaikkiaan :)

Eipä muuta kuin johtotähdeksi - publiikki, here I come :)

4 kommenttia:

Vale kirjoitti...

Huh! Onnea ja jaksamista loppumetreille! Mahtaa publiikissa tuntua elo makealta :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä viimeiseen rutistukseen!

Kikka kirjoitti...

Jee, onnea! Ja kannustushalaus! Viimeiset metrit ovat aina hitaimmat ja jotenkin työläimmät (minusta ainakin tuntuu juuri nyt Rajakadun kanssa siltä), kun haluaisi olla jo perillä, mutta kuten sanottu: loppusuoralla olet jo. Hieno juttu! Ja halaus siksi että olet ihana sekä ilman gradua että sen kanssa. :)

Turun Tilda kirjoitti...

vale ja anonyymi: Kiitos tsempistä :)

Kikka: SInäkin olet ihan mahdottoman ihana ilman väikkäriä ja Rajakatuja :D