maanantai 31. lokakuuta 2011

Mun sydämeni tänne jää...

Tämä on pakko jakaa kanssanne silläkin uhalla, että leimaudun umpimieliseksi keski-ikäiseksi kepulaiseksi.

Olisiko tämä muuten sitä laajojen piirien jakamaa kansallista identiteettiä, suomalaisuutta, mistä pari postausta sitten keskusteltiin? Mainoshan sisältää ainakin kaksi suomalaisille äärimmäisen pyhää asiaa, vai mitä? ;)

Katsokaa mieluiten laajakuvana ja liikuttukaa...

6 kommenttia:

Stella kirjoitti...

Iskee ainakin tähän kolmekymppiseen hissan opeen, tippa tuli linssiin (tosin raskaushormooneilla ja sillä, että laulu laulettiin rakkaan pappani hautajaisissa voi olla oma vaikutuksensa asiaan), kosketti kuitenkin suomalaista, urbanisoitunuttakin sielua!

Ainoanniina kirjoitti...

Minkä sitä sydämelleen voi! Ihana, upposi ihan täysin tähän metsien kulkijaan. Raikas metsä hoitaa niin mieltä kuin sielua. Puhumattakaan (jos tämä isänmaallisuus teema otetaan nyt esille), tämän edestä minun isoisäni ja setäni taistelivat henkensä edestä. No, oli tietysti pakko, mutta silti.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, kyllä tuli tippa linssiin! On nimittäin niin osuva mainos juuri tähän hetkeen, sillä viime viikolla rakas isoisäni kuoli tapaturmaisesti ollessaan metsätöissä. Metsä oli isoisälleni aina hyvin tärkeä, ja siellä hän sai nyt viettää viimeiset hetkensäkin.
- Huli -

Ilenna kirjoitti...

Nyökkään kahdelle aikaisemmalle kommentille! Ihana, liikuttava video. Jotenkin painava.
Ja wau miten ihana blogi sulla! Tulin tänään ensivierailulle ja tulen jatkossakin tarkastelemaan! :)

Turun Tilda kirjoitti...

Stella: Kiva, kun jaoit kokemuksesi.

Ja ihanaa, että täällä pörrää hissanopettajiakin! Kommentoithan joskus opetusjuttujakin ;)

Kyllä Katri-Helena ja oma sukulaismieheni Kari Tapio (jonka kappale tämä kai alunperin on) ovat legendaarisia suomalaisten sydänten tulkkeja.

Ainoanniina: niin se on...Metsä on ollut suomalaisten terapeutti iät ja ajat.

Huli: Osanottoni! Kiitos, että jaoit kokemuksesi.

Corolle: Kiva, että löysit tänne! Tervetuloa uudestaankin. Täällä elellään fiiliksen ja omien voimavarojen mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Wau, upea mainos!! En ole siihen ennen törmännyt, mutta näin markkinoinnin parissa työskentelevänä sanoisin, että aika huippu! Hyvä mainoshan herättää tunteita ja tuo varmasti koskettaa suurinta osaa suomalaisista. Mulla ainakin väristykset kulki pitkin selkäpiitä; ihanat metsämaisemat, järvet ja tuo ah niin suomalaiskansallinen ääni... Kyllä, tässä kiteytyy jotakin NIIN suomalaista. Kiitos, että jaoit tämän!

-Annis-