torstai 14. heinäkuuta 2011

Kaksi yhden hinnalla x 2 :)

Torstaista!

Enpä ole pitkään aikaan kokenut tarpeelliseksi esitellä ostoksiani. Koen luontevammaksi tuoda uudetkin jutut esille päivän asujen tai muiden asukokonaisuuksien yhteydessä, eikä shoppailukaan ole innostanut pitkään aikaan kuin pakollisena pahana.

Kuitenkin, kun jotakin tarpeellista on viime aikoina löytynyt, sitä on tullut ostettua usemmat yksilöt yhdellä kertaa. Syytän tästä kauppojen hinnoittelupolitiikkaa - omat ostokseni ovat kohdistuneet viime aikoina kaksi yhden hinnalla-tuotteisiin ;)

Opiskelija-Tilda minussa on kyllä hörähdellyt pahasti näiden tuplaostosten suhteen. Aikoinaan kaksi yhden hinnalla tai kolme kahden hinnalla- tuotteet tarkoittivat Lindexin pikkuhousuja tai legginssejä. Nyt tuli shoppailtua vähän hintavampia juttuja nimittäin...

1. Uudet aurinkolasit x 2

Instrumentariumin alesta sai kahdet arskat yhden hinnalla. Yhdetkin olisivat olleet ihan jees, mutta näkörajoitteeni takia tarvitsen oikeasti toiset piilareiden kanssa pidettävät ja toiset mieluusti silmälasien vahvuuksilla. Tuota viimeisintä valintaa ei onneksi tarvitse enempää pähkäillä, sillä vahvuuslinssit voidaan istuttaa vain noihin Lacosten laseihin (sitten kun olen hieman ensin säästänyt). Bossin lebardit (huomaatteko ällökkikuosini vaivihkaisen hivuttautumisen!) säilyvät siis piililinssifiilistelylaseina ;)2. Bikinit x 2


Muistatteko vielä Change-merkin hehkutukseni? Se jatkuu yhä! Sovitettuani omalla kuppikoolla varustettuja bikinin yläosia, tiesin, ettei paluuta Lindex / H&M-vaihtoehtoihin enää ole (kuin kesämekon alla)! Vaikka haaveilinkin vintage-tyylisistä biksuista, niin nuo ylemmät värikkäillä helmillä varustetut veivät sydämeni. Koska tarjous kuului "kaksi yhden hinnalla", olihan se pakko sitten valita ne toisetkin. Printtikuvioisten kaksiosallisten olkainten koristeet olivat kivat ja malli hyvä, niin otin sitten ne.


Eli päivän kysymys kuuluu: kummat ovat mielestäsi kivemmat? Siis molemmista ;)

Öitä :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania aurinkolaseja molemmat! Biksuista oli helpompi valita; ylemmät värikkäillä helmillä koristellut miellyttää mun silmää enempi.

Itseäni on vähän poltellut uusien kapeasankaisten aurinkolasien hankinta, mutta toistaiseksi järki on vienyt voiton, koska uusin voimakkuuksilla olevat shadini viime kesänä. Ehkäpä sitten ensi kesänä...

-Annis-

Turun Tilda kirjoitti...

Annis: Munkin lempparit ovat ehdottomasti nuo ylemmät biksut :)

Todella kätevää, että aurinkolaseihin saa omia voimakkuuksia, innostuin asiasta vasta nyt autoilevana. Aurinkolaseja voisi kyllä miellään omistaa vaikka useammatkin, mutta ovathan merkkilasit aina tyyri hankinta.

Mukavia kesänjatkoja! :)