perjantai 15. heinäkuuta 2011

Ja valkeus tuli...

Heipä hei!

Joskus voi todeta, että odotus (vai pikemminkö saamattomuus?) palkitaan. Eilen nimittäin lunastimme viimeisen häälahjamme. Ja niin - todettakoon vielä uudemmille lukijoillekin, että häät olivat kaksi vuotta sitten. Onneksi emme kuitenkaan menneet ostamaan eräällä lahjakortilla mitään turhaa roinaa entiseen asuntoomme, sillä tilojen tuplaantuessa muun muassa valaisimista syntyi huutava pula!


Eilen pimeys väistyi, sillä Sokoksen valaisinosastolta löytyi ihanat kristallipisarat eteistämme valaisemaan! Olin haaveillut Indiska-tyylisistä, hieman itämaisvaikutteisista lyhdyistä, mutta kristallipisaroiden muotokieli on alkuperäisen ajatuksen kanssa tarpeeksi yhteneväinen. Lisäksi tuo 100 euron lahjakortti mahdollisti 1 1/3 lamppujen arvosta, niin peli oli sillä selvä. :)

Eteisen peilikaappi moninkertaistaa kristallien välkkeen eikä lamput näytä hullummalle olohuoneen vinkkelistäkään katsottuna. Olen oikein tyytyväinen! Kiitos lahjanantajalle :)

Ps. Blogosfääri näyttää hiljentyneen näin kesälomien ajaksi tai sitten blogini on käynyt äärimmäisen tylsäksi. Nyt minulla on kuitenkin pitkästä aikaa mahdollisuus postailla, joten en malta olla jatkamattakaan tätä kuvallista päiväkirjaani. Sen vuoksi kysyisinkin teiltä edelleen linjoilla olevilta, mitä haluatte lukea kesäaikaan tästä blogista? Rustaan tuonne sivupalkkiin kyselyn, mutta ilahdun toki myös yksilöidymmistä kysymyksistä /ehdotuksista, jos joku viitsii niitä vain kommenttiboksiin laittaa. Vaikka postailenkin monenkirjavista aiheista (tai ehkä juuri siksi joku voi pettyä), niin täsmäideat ovat välillä myös bloggailijalle tuikitarpeen :)

Mukavaa viikonloppua, meillä ne sujuvat romanttisesti häiden merkeissä...

5 kommenttia:

Laapa kirjoitti...

Kas kun olette saaneet häälahjakortit säästymään noin pitkään! Meillä meni heti kaikki:) Tosin tarpeitakin oli, mm. isoista ruokalautasista, joihin taidettiin omat lahjakorttirahamme törsätä.

Kauniita lamppuja, aivan todella!

Ainoanniina kirjoitti...

Itse olen ollut aika paljon reissun päällä ja koneen ulottumattomissa. Ja sitten kun tulee kotiin, vilkaisee nopeasti joitakin lempiblogeja (kaikkia ei edes ehdi) päällisin puolin kun on niin paljon tullut päivityksiä. Sitten ei aina edes jaksa pysähtyä kommentoimaan, vaikka olisi mielenkiintoinen aihekin.

Turun Tilda kirjoitti...

Laapa: Kiitos :)

Kun oli tavallaan rajoitetut kohteet, missä lahjakortin saattoi käyttää, niin säästyi ihmeellisesti :) Ja tosiaa, jos kerää jotakin astiasarjaa, niin lahjakortin saa hyvin nopeasti tuhlattua!

Ainoanniina: Näin varmaan on :) Ja ihanaa, että ihmisillä on aikaa lomailla. Toivottavasti blogia ehtii päivittämään myös syksyllä, kun ihmiset ovat enemmän koneiden ääressä. :)

Kerttuli kirjoitti...

Oikein hienot lamput! :)

Turun Tilda kirjoitti...

Kerttuli : Kiitos kaunis :)