lauantai 16. heinäkuuta 2011

Epävakaan kesän luottoasu

Metsästin sitä oikeaa bleiseriä melko kauan. Oikeastaan en osannut hahmottaa, minkä mittainen kannattaisi hankkia slimmien farkkujen ja shortsien kaveriksi.

Sitten se löytyi! H&M:n valkoinen kreppikankainen versio on osoittautunut täydelliseksi - se on malliltaan sopivan pitkä ja kapea. Tällaisen, kun löytäisi tummenpana versiona talveksikin...

Kesän luottolaukku on puolestaan Kreikan matkalta ostettu nahkaveska. Tykkään sekä sen väristä että mallista.
Zaran punosballerinatkin ovat osoittautuneet alehintansa väärtiksi. Tänä kesänä ei ole vielä tullut tehtyä vikkatikkiostoja. Koputan puuta ;)

Mukavaa illanjatkoa!

Ps. Ja käykää äänestämässä sivupalkin kyselyssä :)

3 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Pakko kommentoida, etta laukku on todella samannakoinen kuin minka itse ostin jokin aika sitten (http://sarajaaksola.com/blogi/?p=959). Monta kertaa olen saanut tata blogia lueskellessa huokaista, etta onpa sinulla kiva tyyli :)

Turun Tilda kirjoitti...

Sara: Kiitos Sara :)

Laukkusi on muuten todella samannäköinen. Ja jos maksoit siitä 28 euroa, niin ei ollenkaan paha hint (ihmettelen tuota kommenttiketjua) Omastani pulitin kuitenkin kyysikymppiä.

Sara kirjoitti...

Meidan laukuissa taitaa erilaista olla lahinna tuo lapan muoto. Kiva tietaa, etta samantyylinen laukku viehattaa siellakin :)