perjantai 4. maaliskuuta 2011

Perjantai on paras

Jihaa!

Enpä ole pitkään aikaan ollut näin onnellinen viikonlopun alkamisesta. Tosin aivokapasiteettini ei tahdo tällä hetkellä muistaa, mitä viime viikolla oikein edes tapahtui. Sen verran hektinen tämä viikko on ollut !

Joka tapauksessa perjantai-ilta on usein se hetki viikosta, jolloin tunnen oloni vapautuneimmaksi. Alkavan viikon työkuviot ovat vielä kaukaista tulevaisuutta ja pään voi hetkeksi nollata. Tänään aion ainakin kohentaa kirpparipöytääni, vuokrata lähivuokraamosta jonkin elokuvan ja tehdä miehen kanssa pitsaa! Luksusta, josta pitää nauttia ennen muuttoa takahikiälle ;) No pitsaa voi toki tehdä sielläkin, mutta Makuuniin saattaa tulla matkaa. Siivotakaan ei tarvitse, sillä koti on ihan ybersiisti vielä eilisen näytön takia.

Tänään yllä oli Hennesin pilkkupaita ja In Wearin neuletakki punaisten buutsien kanssa. Toimihan tuo noinkin, vaikka mieluiten puen kyseisen paitulin kanssa kynähameen.

En ole muuten tainnut mainita, että siirryin sittenkin mineraalimeikkien käyttäjäksi loppusyksystä. Täysin tyytyväinen en ole ollut Bare Mineralsin peittävyyteen, mutta iho on pysynyt kohtuullisen hyvässä kunnossa siitä lähtien. Ostin aloituspakkauksen Kicksistä, mutta nyt ajattelin tehdä nettitilauksen. Kysyisinkin, että mistä nettikaupasta kyseisiä tuotteita kannattaisi ostaa? Bloginpitäjäksi olen yhä melkoisen ulalla verkon tarjonnasta...

Laitetaanpa vielä loppuun eräs erinomainen kappale vuosikymmenen takaa...

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua :)

9 kommenttia:

Gwenn kirjoitti...

Itse olen tilannut feel uniquesta eli www.feelunique.com. Puolen halvempaa kuin Kickissä ja ei lähetyskuluja. Bare Mineralsin pohja ollut käytössä puolitoista vuotta ja aina olen tuolta tilannut. :)

Loviisa kirjoitti...

Nyt sain aikaiseksi kommentoida, vaikka olen blogiasi seurannur jo pitkään :)

www.strawberrynet.com

Pohjat maksaa alkaen 15€, ja pensselit ym puoleen hintaan.

Ihanat viikonloput ja hauskoja shoppailuja ;)

Mie kirjoitti...

Siis ei voi olla tuosta(kin) biisistä jo vuosikymmen?? Apua :)

Muutoin: ihana paita!

Feel Uniquen kautta ystäväni ainakin on tilannut, ei postikuluja, ja aloituspakkaus oli sieltä jotain 46e...

Muutoin2: ihan samanlainen viikko takana. Niin hektinen, että jätin sitten väsyneenä unohtaen avaimet töihin..tajusin sen kotiovella.. työmatkaa on tunti!! No, live and learn. ;)

PS. Minne taka-hikiälle muutatte? Ja milloin?

Turun Tilda kirjoitti...

Gwenn: Kiitos vinkistä tosi paljon!

Loviisa: Kiva, että jaksoit tällä kertaa kommentoida. Kiitos vinkeistä :)

Mie: Niinpä! Itsekin olin sellainen 18-vuotias tytteli juuri muuttaneena suureen maailmaan (heh, Turkuun), kun tuo biisi soi radioissa. kiitos paitakehuista :)

Tein tuossa toissa viikolla postauksen tulevaisuuden muutoksista eli muutamme täältä Turusta varsinaissuomalaiselle maaseudulle. nyt on aika jännät hetket, silä yritämme myydä nykyisen kämppämme...

Gwenn kirjoitti...

Feel uniquesta tilatessa kannattaa muistaa, ettei tuotteet tule EU:n sisältä, vaan Jerseyn saarilta eli tullirajat pitää muistaa. Raja taitaa olla jotakin 45 euron paikkeilla. :) Unohtui tämä vinkki tuosta ekasta kommentista. :)

Olen ollut vakilukija, mutta huono kommentoija, myönnän sen. Olen itsekin tuore aineenopettaja ja minusta on niin mukava lukea blogistasi varsinkin koulu- ja työpukeutumisaiheisia juttuja. Niistä saa varmasti jotenkin hieman enemmän irti, kun itsekin on samalla alalla. Sinulla on ihana tyyli ja sopii vielä niin hyvin tuohon opettamaasi aineeseen. :)

Turun Tilda kirjoitti...

Gwenn: Glup. Tilasin melkein satasella. Osaisitko sanoa paljonko se vero oli eli tuleekohan sittenkään halvemmaksi kuin jos olisi ostanut kaupasta?

Kiva kuulla, että olet lukenut jo pidempään. Rohkeasti vain kommentoimaan, jos esim. jokin opetusaihe herättää omia pohdintoja. En tosin ole viime aikoina kovin jaksanut enää tehdä noita yleismaailmallisia koulupostauksia. Totesin, että työpaikat ovat niin yksilöllisiä, ettei kaikesta voi keskustella. Arkistosta löytyy kuitenkin monia teemoja joista on keskuteltu. Ja jos jostakin haluaa virittää keskutelua, niin voi vaikka lähettää minulle s-postia :)

Tilda

Gwenn kirjoitti...

Ei kannata vielä huolestua, koska paketti voi hyvinkin tulla läpi ilman tullia. :) Joskus olen nähnyt myös ulkomaisten firmojen tekevän niin, että paketin päällä lukee eri summa kuin millä paketissa on tavaraa tulliin jäännin estämiseksi (?). :O

Arvonlisävero on se mitä tarvitsee minun mielestä maksaa, jos se tulliin jää eli eikös se ole 23% meillä täällä Suomen maassa? Uskoisin tavaroiden tulevan silti halvemmiksi, koska esim. Bare Mineralsit ovat joskus jopa alle puoleen hintaan tuolla kaupassa. Jatkossa voi sitten tehdä niin, että jos haluaa tilata enemmän niin tekee vaikka peräkkäisinä päivinä kaksi tilausta. :)

Sophia kirjoitti...

Lookfantastic.comin kautta tuotteet tulevat Britanniasta - ei tullia + veroja. Feelunique.com ja Strawberrynet.com ovat verollisia ja tullista noudettavia. Kannattaa olla tarkkana! :) Itse olen tilannut BareMineralsit Lookfantasticista ja olen ollut tyytyväinen toimitusaikaan jne. Siellä kannattaa tarkkailla ale-aikoja ja muita tarjouksia esim. nyt ilmainen kv. toimitus, muulloin postikulut/tuote, mutta ei kovin kalliit kulut - tulee joka tapauksessa halvemmaksi kuin Suomesta ostaessa.

En ole ehtinyt asuntoasiaa kommentoida, mutta hienoa, että päädyitte takahikiälle! ;) Täällä toisaalla takahikiällä on ihan ok, mutta mieluummin asuisin keskeisemmällä takahikiällä. :D

Turun Tilda kirjoitti...

Gwenn: Juu, kiitos vinkistä. Oppirahat on vissiin maksettava aina näiden uusien asioiden opettelusta!

Sophia: Varteenotettava idea, kiitos siitä! Ja kiitos takahikiäonnitteluista :) Katsotaan nyt, osoittautuuko meidän takahikiä keskiseksi vai periferian pohjimmaiseksi hikiäksi :D