perjantai 25. helmikuuta 2011

Kevään tyylivirtaukset ilman budjettia

Perjantaista!

Bisquits teki herkullisen postauksen tämän kevään tyylivirtauksista. Joka kevät muodissa taitavat olla romanttinen pitsi ja valkoinen, tänä vuonna myös 60-lukulaiset linjat ja hehkuvat kirkkaat värit. Tiedättekin, että kyseiset muotivirtaukset miellyttävät minua kovasti, ja varsinkin vintagehenkisten vaatekappaleiden esiinmarssi saa sormeni syyhyämään ;)

Tulevan asuntovelallisen arki painaa jo päälleni ja entisen mallinen pyntteiden ostelu alkaa olla meikäläisen kohdalla historiaa. Aloinkin pohtia, josko kaapistani löytyisi jo jotakin tulevan kevään varalle?

Romanttista valkoista


Lindexin valkoinen tunika on eräs vaatekaappini lemppareista. Miksi oikeastaan hankkisin toista?

60-luvun tyyliset mekot


Svedu-tyttömekko ja Margot Tenembaum-alike ovat Sweet Sixties-valikoimani parhaimmistoa. Vähemmän hikisellä säällä pukeudun sitten siveään kirjastotäti-mekkoon ;)

Värikäs takki

Vanhasta Mangon punaisesta trenssistä on tipahtanut yksi nappi, mutta eiköhän sen voi ommella kiinni ;) Punaiset huulet ja punainen takki... Luulisi, että tyttö ainakin huomataan ;)

Vaikka rakastankin vanhoja aarteitani, tiedän joutuvani kovalle koetukselle kevään korvilla. Varsinkin, jos kohdille osuu jokin 60-luvun tyylinen hempeän värinen lyhyt hametakki tai sitten jokin jäisen pinkin tahi fuksian värinen a-linjainen pikkumekko...

Yritän silti muistaa (kuten toivottavasti te muutkin) että vanhassa vara parempi :)

Mikä on sinun ehdoton keväinen hankintasi ja mitä taas aiot hyödyntää vanhasta garderoopistasi?

Vein muuten Eijalle muutaman vanhan vaatekappaleen tuunattavaksi. Niistä syntynee pari muuta keväisen garderoopini kulmakiveä ;)

Loppuun vielä ihanaa Enyaa:
Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Laala kirjoitti...

Tiedätkö, olen aina ollut syvästi kateellinen ensi näkemästä asti tuosta 60-luvun, sinikukkaisesta mekosta, jossa on nuo peter pan kaulukset. :)

Jos koskaan kyllästyt siihen adoptoin sen enemmän kuin mielelläni. En kyllä usko, että tuohon voi kyllästyä. :)

Turun Tilda kirjoitti...

Laala: Selvä, pistetään korvan taakse ;) voi olla, että tämä on niitä löytöjä, jotka tulen kuluttamaan aika loppuun asti, Ymmärrät varmaan miksi :)