perjantai 7. tammikuuta 2011

Näin kulutan aikaa

Oikein hyvää uutta ja onnellista vuotta kaikille!

Blogi on ollut viime viikkoina taka-alalla: ensimmäisen lomaviikon lähinnä uinailin, seuraavan jouluilin ja viimeisimmän olen viettänyt melko tiiviisti opintojen parissa. Kun bloggailuun tulee pitkähkö tauko, iskee näköjään pienoinen ramppikuume - vaatimattomat arkipäivän tapahtumat tuntuvat hölmöiltä jaettaviksi ja varsinkin näin uuden vuoden alkaessa pitäisi julistaa suureen ääneen ne edellisen vuoden saavutukset ja uusimman tavoitteet.

Tämän hetkisessä elämäntilanteessani tuntuu typerältä lanseerata mitään uusia tavoitteita, kun suuri osa edellisistäkin on vielä työn alla. Tosin, fiilis on positiivinen ja edistystä on tullut useammalla rintamalla, vaikkakin paikoin kovin hitaasti ja heikkoina hetkinä usko itseen ja elämän mielekkyyteen on meinannut kadota. Toisaalta, jotkut tavoitteet elämässä ovat vain niitä hitaammin saavutettavissa olevia ja paljon riippuu tietysti vielä siitä, millaisia valintoja on menneisyydessä tullut tehtyä. Tuon realiteetin kanssa on elettävä ja aina on onneksi mahdollisuus tehdä uusia valintoja, jotka muokkaavat puolestaan tulevaisuutta! Niistä ei nyt sen enempää tässä vaiheessa, mutta konkreettisia muutoksia Tildan elämään on tämän vuoden aikana varmasti tulossa.


Mutta sitten vielä hieman kansan sirkushuveista: tuskin keneltäkään on jäänyt huomaamatta Turun tämänvuotinen erityisasema Euroopan kulttuuripääkaupunkina. Meidän ensi kosketuksemme tämän vuoden kulttuuritarjontaan tapahtui populaarikulttuurin muodossa. Pääsimme nauttimaan suuresta turkulaisesta kansanjuhlasta kuuden tuhannen muun kanssa, kun HK (hih, makkara...)- areenalla esitettiin uusin Vares-elokuva. En ole mikään Reijo Mäen suurin fani, mutta olihan tuo nyt hienoa nähdä turkulaisia maisemia kokonaisen jäähallin seinustan verran. Ja täytyy myöntää, että Antti Reinissä on jonkinlaista naiseen purevaa charmia ;)


Vares-leffan ohella olen Tietovisaillut Kukassa vanhojen lukiokavereiden kera ja tuhlannut viimeiset pennoset Akateemisen kirja-aleen. Puhumattakaan tuosta ylläolevasta, joka kyllä siirtää takkimekkohaaveeni hamaan tulevaisuuteen... Siitä ja muusta myöhemmin.

Olkoon uusi vuosi armollisempi, laadukkaampi, syvällisempi ja todempi kuin edeltäjänsä!

7 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Heippa ja hyvää uutta vuotta! :-) Ajattelin vaan tulla vinkkailemaan, jos et ole huomannut, että olen avannut blogini uudestaan!

Tessa kirjoitti...

Ihan, totta, ei uusia tavoitteita kannata rohmuta jos vanhatkin ovat niin isoja etä niissä riittää tekemistä moneksi vuodeksi. Ja kiva että sinulla on ollut taas aikaa opiskella JA myös hieman levätä. Sivuja gradussa näyttää ainakin olevan jo ihan kivasti :).

Turun Tilda kirjoitti...

Bisquits: Oikein hyvää häävuotta sinulle! voi miten ihanaa, että bloggaat taas! Muista blogata voimien mukaisesti :)

Tessa: Nyt tilanne vain on tämä! Hommaa G:n kanssa riittää velä, mutta onneksi sivuja alkaa olla siinä seitsemisenkymmentä! Matkaa palautukseen kuitenkin on vielä; meillä historiasa G.n mitta voi olla sinä 110 sivua ja valitettavasti aineistoni taitaa johtaa käyttämään nuo kaikki. Mutta niin paljon parempi tilanne kuin viime vuonna tähän aikaan, jolloin sivuja oli kolme (ja nekin meni uusiksi ;)) Sitten joskus on toivottavasti aikaa lueskella enemmän romskujakin ja tehdä niistä postauksia... Siitä haaveillessa :) Mukavaa uutta vuotta sinulle!

Ainoanniina kirjoitti...

Hei ja onnellista uutta vuotta! Mukava kun olet saanut lomailla rauhassa. Ja mukava kuulla sinusta taas. Uuden vuoden toivotuksesi on koskettava, juuri noin sitä toivoo.

Saariston kasvatti kirjoitti...

selvisihän niiden laservalojenkin lähtöpiste, niitä tuossa samana kyseisenä päivänä ihmettelin taivaalla, mutten osannut tuohon "suureen" kulttuuritapahtumaan yhdistää :)

Lady of the House kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Tilda!
Mua ei huvita yhtään mennä huomenna töihin...........
Joululoma on liian lyhyt. Lomahommia on ollut ihan liikaa.

Turun Tilda kirjoitti...

Ainoanniina: Oikein hyvää uutta vuotta vielä sinulle henkilökohtaisesti! Yritän taas aktivoitua tällä bloggasrintamallakin :)

Aurinkojumala: tällä kertaa ei tosiaan vietetty suurta urheilujuhlaa, vaan jotakin ihan muuta ;)

Lady of the House: Töihinpaluutsempit! Arvaa olisinko halunnut vain jatkaa G.n parissa ja hoitaa mokoman purkkiin vaikka kahdessa kuukaudessa... Tänään taas yritin ehtiä, mutta tuntien suunnitteluihin meni sen verran aikaa, että olin ihan puhki. Hyvä että sain raahauduttua pikku lenkille. Kahvi/teehetki kaupungilla jossain vaiheessa?