tiistai 24. elokuuta 2010

Pönkköhame ja luumuinen nuttu

Tänä iltana keskitän voimavarani lukiolaisten yrittäjyyspaketin laatimiseen. Enkä takuulla laita toistamiseen vaaleita sukkiksia, jos on luvattu sadekuuroja.

Jaksamisia jokaiselle!


Päivän työasu:

hame - H&M

nuttu - H&M

kengät -Stylesnob

koru - Lindex

7 kommenttia:

SaraJana kirjoitti...

Oletko kuullut Kuuden vaatteen haasteesta?

http://uusimusta.squarespace.com/kesk-ihmiset/post/1209015

Olen itse yrittänyt jo viikon rajata vaatteitani tuohon kuuteen ja aika mahdottomalta näyttää. Onneksi sääntöjä saa kuitenkin muokata haluamakseen, jos tahtoo. Sinulla on niin nätti tyyli, että olisi mielenkiintoista jos sinä innostuisit osallistumaan tähän! :) Ja tietenkin mulla on myös oma lehmä ojassa: Tahtoisin tietenkin nähdä ideoistasi asustaa vaatteita ja kuinka saada kyseisistä vaatteista kaikki irti tylsistymättä. :D

SaraJana kirjoitti...

Ja PS. Ihana asu - tämäkin. :)

Turun Tilda kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Tutustun siihen mielelläni. Kiva, että ehdotit :) Mielestäni (jos siis oikein muistan) on kyse erittäin hyvästä ajatuksia herättävästä tempauksesta. Käyn tutustumassa linkkiin, kun ehdin. :)

SaraJana kirjoitti...

Haasteen tarkoitus on juurikin herättää ajattelemaan. Mitään yhtä suurta ideologiaa haasteen taustalla ei ole, vaan kukin varmasti oppii siitä erilaisia asioita.

Täällä kansainvälisen haasteen alkuperäinen ajatus:
http://sixitemsorless.com/the-project/

Itse haluan haastaa itseni keksimään tutuista ja vähistä vaatevaihtoehdoista monipuolisia asuja. Usein jämähdän ja ajattelen että tietty paita sopii vain tietyn hameen kanssa, tms. Toivon myös että tämän myötä osaisin ajatella vaatteistani vähemmän tunteella, ja saisin karsittua ylitsepursuavasta vaatekaapistani ne käyttämättömät ja pieneksi jääneet sekä huonoksi menneet pois kierrätykseen tai roskiin.

Kiva jos innostut haasteesta! :)

Turun Tilda kirjoitti...

Sarajana: Voisin harkita tuota haastetta, mutta ehkä hieman lyhyemmällä aikavälillä ja hieman useammalla vaatekappaleella. Vesittyyköhän alkuperäinen idea liikaa? Olisi nimittäin mielenkiintoista miettiä omallakin kohdalla, mitkä ovat niitä vaatekaapin kulmakiviä ja toisaalta isnpiroida ihmisiä olemassa olevan garderoopin hyödyntymiseen!

SaraJana kirjoitti...

En usko että haasteen idea vesittyy. Uuden Mustan sivuilta olin lukevinani että esim. Nelliina (nelliinan vaatehuone) osallistuu haasteeseen käyttämällä yhtä tiettyä mekkoa viikon ajan.

Itse olen nyt päätymässä 9 vaatekappaleeseen, mikä jo sekin on minulle VÄHÄN. Olen huvikseni tällä viikolla haasteeseen valmistautuessani laskenut montaako vaatekappaletta käytän (poislukien koti-, alus-, jumppa-, jne vaatteet). Neljän työpäivän jälkeen saldo on 13 vaatekappaletta. Jaiks! :D Siihen nähden 9-10:llä pärjääminen olisi todellinen urotyö kaltaiselleni vaatehirmulle. ;)

Parhaani aion tehdä, vaikka joustankin vähän vaatekappaleiden lukumäärässä. Nyt jo suren ettei vaatekappaleisiin mahdu yhtään boleroa eikä kuin vain 1 liivi. = normaalisti työpukeutumiseni kulmakiviä... (Noin radikaalia sääntömuutosta en halua tehdä että esim. liivit ja slipoverit sallisin, vaikka toki niinkin voisi tehdä.) Aion itse jatkaa haastetta niin kauan kuin jaksan ja kuin se tuntuu vielä mielekkäältä ja hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)
-Judy-