maanantai 26. heinäkuuta 2010

Uusi secondhand-liike Turussa

Mukavaa uutta viikkoa!

Iloitsen kovasti, kun voin kertoa uutisia uusista turkulaisista kierrätyshenkisistä liikkeistä. Vaatimaton mielipiteeni on, että maailmassa on liikaa roinaa ja varsin kunnollista sellaista. Vanhallakin siis pärjättäisiin eikä uutta tarvitsisi koko ajan suoltaa myyntiin. Siksipä nostan hattua kaikille, jotka laittavat likoon itsensä vanhemman tavaran puolesta.

Fab Vintage on uusi Brahenkadulla (5) sijaitseva kierrätysmuotiin erikoistunut liike. Fab Vintagen valikoima on nimestään huolimatta keskittynyt lähinnä uudempaan muotiin ja liikkeen valikoimista saattaa bongata vaikka niitä lemppareita, jotka jäivät silloin pari vuotta sitten harmillisesti hankkimatta. Vaatteet ovat todella siistejä ja huoliteltuja, kyseessä ei todellakaan ole mikään kirpputori!

Liikeen pitäjän mukaan tavoitteena on ollut luoda kohtauspaikka muodista kiinnostuneilla. Paikan päälle voi piipahtaa vaikka vain kahville tai lueskelemaan erilaisia muotilehtiä.

Omistaja myös korosti valitsevansa jokaisen myynnissä olevan vaatekappaleen hartaudella, omien mieltymystensä mukaisesti. Tunnelma on siis ainakin kohdallaan!

Fab Vintagen valikoima oli mielestäni monipuolinen. Vaatteita löytyy sekä miehille että naisille. Myös kenkä- ja asusteosasto oli vaikuttava.

Käykääpä kurkkaamassa, löytyisikö liikkeestä jotakin omannäköistä. Näkemäni perusteella liike näyttää löytäneen jo monen ikäistä ja -näköistä asiakaskuntaa!

Liikeen nettiosoite on www.fabvintage.fi

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millainen oli muuten paikan hintataso?

Turun Tilda kirjoitti...

Anonyymi: hinnat olivat UFF-tasoa. Ehkä hieman korkeammat.

Anonyymi kirjoitti...

Itse en päässyt sisälle asti näyteikkunasta hönkivien -99-vibojen pelästyttäessä kadun toiselle puolelle.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: No juu, en minäkään löytänyt mitään itselleni, kun tykkään eniten juuri vintagesta.

Mutta mielestäni valikoima on sen verran monipuolinen, että jokin oman tyylinen juttu voisi löytyä, jos vain on sitten oikeaa kokoa. Eli kannattaa rohkaistua sisälle asti ;)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Hei Kiitos vinkistä, mulla on menny ihan ohi moinen putiikki :)

-Annis- kirjoitti...

Minä kävin tänään tutustumassa, ja uskoakseni joku helmi sieltä voi tulevaisuudessa mukaan tarttua, vaikka nyt ei mikään kolahtanutkaan. Tai no, eräs mekko kyllä kolahti, mutta oli oli liian pieni. Se oli aitoa vintage-osastoa ja XS...

Pieni miinus siitä, että hintataso oli mielestäni osittain aika korkea, mm. eräs Blendin nahkatakki, jota muistan kuolanneeni kaupassa 80 euron hintaan, oli tuolla käytettynä 66 e.

Turun Tilda kirjoitti...

Hepa-Neiti: ei se kauaa ole ollutkaan. näin se ihan sattumalta bussin ikkunasta, ja bloggaaja sai vainun ;)

Annis: No toivottavasti omistaja tajuaa laskea hiukan hintoja! on ymmärrättävää, että yrittäjän pitää saada hiukan voittoakin, mutta tietysti kaupat ovat juuri nyt pullollaan alehintaisia tuotteita. Ettei siis kaupat vain jää tekemättä :) Mullakin oli pari juttua sovituksessa, mutta toinen oli liian pieni ja toinen liian iso. tulevaisuudessa jokin voisi siis tärpätä :)