tiistai 25. tammikuuta 2011

Kumpi vai kampi?

Jos olisin rikas nainen, ostaisin kunnon laukun. Ennen kuin ässäarpa (, joita en koskaan muuten osta) suo minulle voiton, tyydyn haaveilemaan. Eli kauan.

Olin jo melko varma, että Minna Parikan Maxine on se valittuni. Nyt tuo veska on kuitenkin saanut varteenotettavan kilpailijan. Longchampin Gatsby on pitkästä aikaa muotokieleltään sellainen laukku, jonka voisin tuntea omakseni. Ripaus vanhanajan koululaukkumaisuutta erillisine olkahihnoineen vetoaa minuun. Mutta onhan tuo Parikan piparkakkureunakin hurmaava.

Kysymys kuuluukin: Kumpi on tildamaisempi? Kummankaan suosikkiväriä en ole vielä valinnut!

Ps. Tänään tuli täyteen sata rekisteröitynyttä lukijaa, hupsista! Nöyrä kiitos kaikille siitä, että jaksatte piristää minua kommentein. Tällä hetkellä mennään vähän hömpemmän voimin, mutta eiköhän niiden syvällisempien ajatelmien aikakin taas jossain vaiheessa koita :)

kuvalähteet: 1 ja 2

8 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Tuo Parikan Maxine on sellaisen näköinen laukku, ettei sitä varmaan raskisi lattialla säilyttää. Nimim. nykyinen marimekkoni on aina työpöydän alla potkittavana..

On se kaunis!

marja kirjoitti...

gatsby on myös tosi hieno, mutta kallistun maxinen puoleen. se tuntuu enemmän ainutkertaiselta (vaikka aika moni suomalaisbloggari
sellaisen tuntuu omistavan :)

kuten sanoin, gatsby on tyylikäs, mutta vastaavanlaisen laukun voisi varmaan löytää edullisemmin jostakin vintage- tai second hand -liikkeestä?

Tessa kirjoitti...

Gatsby on ehkä käytännöllisempi, mutta ehdottomasti myös tylsempi. ääni Maxinelle!

birdiebabe kirjoitti...

Kyllä tuo Parikan laukku on mieletön,vaikka yllämainittuun kommenttiin yhtyen sitä ei sovi lattialla piätää ;)

Ainoanniina kirjoitti...

Gatsby on ajattomampi, mutta Parikka suomalainen. Visainen kysymys, ovat niin erityylisiä.

Bisquits kirjoitti...

Mun mielestäni tuo Minna Parikan laukku näyttää aika muoviselta ainakin kuvissa, miinusta siitä. Saattaa tosin olla, että luonnossa se on kauniimpi eikä ollenkaan muovinen. Itse kallistuisin silti mieluummin tuohon toiseen laukkuun.

Emps kirjoitti...

Gatsby ehdottomasti. Se on klassisempi, pitkäikäisempi ja sopii paremmin eri tyylisten vaatteiden kanssa. Lisäksi se on aivan Tildan tyylinen laukku :)

Maxine on kaunis, mutta minustakin ainakin kuvissa (en ole nähnyt livenä) turhan muovisen näköinen.

Turun Tilda kirjoitti...

No heh! Mielipiteenne taisivat jakautua aika tasan. No onneksi minulla on aikaa miettiä ;) Kiitos kaikille kommentista :)