maanantai 24. tammikuuta 2011

Himotuimmat

Mihin tahansa voi näköjään tulla himo. Minun "himotuimmat"-listani näyttä tällä hetkellä tältä:

1. Runebergin tortut.

Jos kotiin tuodaan kaksi, minä syön tietysti puolitoista!


2. Bodyt.

Seppälän raidallinen vai pinkki? Tietysti molemmat ;) Istuvat, ah niin sutjakasti kellohelman sisään! Ei muhkuroita tai ryttyjä... Tämä kömpelöinenkin on hetken sisäisesti ballerina ;)


3. Ikuisuusprojektini, jota olen edistänyt tässä kuussa jo kahdeksalla sivulla! Ongelmana on, että olen sitten ihan täpinöissäni, kun pitäisi rauhoittua yöpuulle... Seminaari on kolmisen viikon päästä ja toiveissa on vielä muutama sivu lisää hiomisen ja höyläämisen kera.


Millainen on sinun "himotuimmat"-listasi tässä kuussa?

7 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Näkkileipä.
En tajua mistä tällainen nyt putkahti, mutta tosi on se, että voisin natustella margariinin kera melkein puoli pakettia tuosta noin vaan,

Turun Tilda kirjoitti...

Alma: Oijoi, miten terveellistä! Siis verrattuna minun torttuihini. Mutta toisaalta voisin ladata näkkileivän täyteen keso-raejuustoaja vähän rucolaa. Melko terveellistä sekin ;)

Lady of the House kirjoitti...

Cafe Brahen laskiaispulla, mansikkahillo täytteellä. Namskis!!

Tessa kirjoitti...

Ai mitä, Runeberg -kausi on alkanut?!? Minulta tämä on mennyt ihan ohi, vaarallista... Ja älä nyt ala enteilemään surkeutta nimeämällä gradu ikuisuusprojektiksi :).

Uusi Aamu kirjoitti...

Uunituore, vielä vähän lämmin leipä.
Voi syödä ja syödä ja syödä...kunnes huomaa, ettei enää jaksaisi, mutta syö silti :)

Vera A. kirjoitti...

Arvaapa mistä minä haaveilen, kun tule täältä ulukomailta helmikuussa Suomeen ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. No niistä runebergin tortuista tietenkin :D Olen kyllä leiponnut niitä täällä itsekin sen minkä olen kyennyt (amaretto-kekseistä tuli ihan jees pohja), mutta Fazerin leipomiin ei ole vertaamista :) Aion kyllä pistellä poskeeni myös pari laskiaispullaa, niitä äitee on joutnut leipomaan minulle joskus myös heinäkuussa, kun talviherkkujen himo on yllättänyt SUomi-lomalla :D Ja bodyt rulaavat täälläkin, vaikka itsellä onkin vain alus-sellaisia käytössä, ihanaa, kun selkä pysyy lämpinä vaikka kuinka joutuisi taaperon perässä kompuroimaan ja pyllistelemään ;)

Turun Tilda kirjoitti...

Lady of the House: Kuulostaa hyvältä, pitäisikö lähteä yhdessä testaamaan joku kerta? Odotan taas kieli pitkällä kirjaesittelyiden tarjouksia. Oletteko ilmoittautuneet uuden Forum-kirjan esittelyyn+ Itsehän käytän sitä lukion versiota, joten jännä nähdä, mitä on saatu aikaan!

Tessa: Kyllä vaan, ainakin jo meillä päin! Onhan tämä meikäläisen gradunteko kestänyt jo neljä vuotta, joten olen näköjään jo kiertoilmaisuvaiheessa ;) Mutta siis tällä hetkellä tulevaisuus näyttää G:n osalta ihan valoisalta!

Uusi aamu: Ruokaosastolla näköjään mennään monella taholla!

Vera A.: Oi miten lutuiselta kuulostaa nuo sinun talviherkkuhetkesi kesähelteillä...Koto-Suomessa asuva ei osaa aina kuvitellakaan, mitä ulkosuomalaiset kaipailevat... Bodyjen selänlämmitysominaisuudet ovat olleet poikaa myös täällä Suomen talvipakkasissa!