keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Seilorimekko Salonne

Tervehdys!

Tällä kertaa tiedossa on tällainen ihan pika-pikapostaus :)

Koko perhe on nyt lomilla ja huomattavasti paremmissa fiiliksissä mennään. Postausideoitakin olisi taas, mutta ongelmana on se, että mies käyttää tilauskuvien käsittelyyn ne ajat, jolloin voisin itsekin postailla eli Alvarin päikkäri- ja iltauniajat. Tänään olimme itse asiassa koko perhe päikkäreillä, mutta siippa kuorsasi niin kovaa, että ajattelin hyödyntää hetken tekemällä postauksen raskausajan lempparimekostani.


Salonnen 60-luvun mod-mekko löytyi facebookin vintagevaatteiden kirppikseltä. Oletettavasti sitä ei ole tarkoitettu raskausvaatteeksi ja ajattelin kyllä käyttää sitä itsekin vielä jakauduttuani. Näin siinä kuitenkin erinomaisen vähän siistimpien menojen vaatteen, ja tänään se olikin yllä Turun keikahduksella :)Mekko olisi kiva samisteluvaate myös Alvarin meripoika-asujen kanssa, mutta toistaiseksi ei ole tullut tilaisuutta vastaan ottaa yhteiskuvaa meistä (tai paremminkin poikaa on niin vaikea pitää paikallaan, että kuva onnistuisi). Sellaisesta raskausajan masusuukkokuvasta kyllä vielä elättelen toiveita, mutta en tiedä mitä suklaatahnaa minun on hierottava mahaani, jotta poika saadaan pysymään paikoillaan ;) Muutenkin, jos tämä mamma pyytää silittämään äidin masua (kun siellä on se vauva), poika silittää varmuuden vuoksi vielä äidin tisutkin :D


No, eipä muuta tällä kertaa. Nyt mies jo tuolta saapuukin häätämään minut. Vastailen varmasti aiempiin kommentteihin heti kun vain pystyn. Kiitos niistä kovasti!

4 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Kaunis mekko ja sopii sinulle tosi hyvin! Onnea uuden vauvan odotukseen!

Kutri kirjoitti...

Komppaan Metsäntyttöä! Kertakaikkisen ihana 60-lukumeininki, erinomainen löytö.

Turun Tilda kirjoitti...

Metsäntyttö: Kiitos! Tämä menee ihan mukavasti tukisukkistenkin kanssa :D

Kutri: Tarpeeksi klassinen 60-lukuiseksi, sanoisin. Ei liian psykedeelistä menoa ;)

Karkkis kirjoitti...

Suloinen mekko! Värikin sopii sinulle kauniisti. Heh, voin kuvitella, että sellainen masusuukkokuva on menevän pojan kanssa hieman hankala toteuttaa.