torstai 2. kesäkuuta 2016

Pikapostaus (auttakee!):onko tässä valaisinkandidaatti olohuoneeseemme?

Tervehdys!

Muistanette haaveeni olohuoneen "uudesta" valaisimesta?

Nyt sellainen olisi tyrkyllä Skandidesign.fi nettikaupasta, joka sijaitsee hyvällä tuurilla vielä kohtuullisen lähellä, Salon seudulla.


Valaisin on melko lähellä sellaista 1930-luvun (tanskalaishenkistä?) mummolavalaisinta, vaikkakin ehkä olisin kaipaillut astetta poimutetumpaa versiota. Muuten valaisin yksinkertaisuudessaan viehättää eikä tingitty hintakaan olisi paha: 150 euroa ja muutossähkötyötkin on kuulema tehty.


Teenkö kaupat? Sopisiko meille? Varasin lampun muutamaksi päiväksi ja nyt pitäisi kysyä miehen mielipidettä enkä uskalla... ;) Tai no uskallan, mutta tiedän jo melkein vastauksen :D

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sopii hyvin :) Mitä mies muuten sanoisi?

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Todennäköisesti jotain sen suuntaista, että "Ei käy, just vaihettiin jarrupalat autoon ja ostettiin kesäkukkia. Rahankäyttö tulojen mukaan!" Ihan fiksua puhetta tietysti, mutta pelkäänpä, ettei sopivaa valaisinta tule vastaan välttämättä seuraavaan kolmeen vuoteen ja tämä on lähes täydellinen (kunhan valon pääsee vielä testaamaan).

Anonyymi kirjoitti...

Minun silmääni tämä ei ole ihan täydellinen teidän kauniiseen olohuoneeseenne, uskoisin vielä paremmankin löytyvän. Mutta makuasioita!

Anonyymi kirjoitti...

Valaisin on hieno, mutta mielestäni teille sopisi vielä paremmin vähän poimukkaampi ja muodokkaampi/pyöreämpi yksilö. Toisaalta uskon, että saisit tuonkin valaisimen toimimaan osana kokonaisuutta..
Hankalia päätöksiä! :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi2: Kiitos kommentista! Osaisitko kuvailla, millainen olisi parempi. Vintage vai nykyvalaisin?

anonyymi3: Kiitos, juuri jotain tuollaista olen etsinyt. Ei kasva kyllä ihan joka orrella, mutta toisaalta joskus odotus palkitaan. Hankalaa tosiaan; näitä ensimmäisen maailman ongelmia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Niinan Unelmia-blogissa on sen tyylinen lamppu, jonka voisin hyvin kuvitella teillekin. Sellainen romanttinen mummola-lamppu. :)

https://2.bp.blogspot.com/-OFd6gOeRVaY/VvPphAitWyI/AAAAAAAAPZw/sHDsTiW4lok6TH_LEWDZOQiM3iNrR47iw/s1600/wilma3.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen jatkaa:

Ehdottomasti wanha lamppu! Uusia saa aina kaupasta ja monelta muultakin löytyy sama valaisin. Wanhoissa esineissä on "sitä jotakin" ja vanhat valaisimet voi luoda ihanan, pehmeän, kotoisan tunnelman.

Mun lapsuudenkodissa on isoisovanhempieni 30-luvun jalkalamppu nojatuolin vieressä ja ai, että kun se on ihana. Saan aina kiksejä, kun nykäisen narusta ja valo syttyy. Nyt jo 5. polvi vetelee tästä narusta :)

Tuokin valaisin, mitä nyt mietit, on viehättävä ja taatusti uniikki.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi4: Kiitos vinkistä! Lisäsinkin tuon blogin listalleni. Tuo Niinan valaisinkin on kaunis, mutta haaveilen itse ehkä enemmän (yhdestä) sellaisesta vähän kellotetusta valkoisesta kuvusta. Jotain siis antamasi vinkin ja tuon tällä hetkellä mietintämyssyssä olevan välillä.

Jaan tuon kokemuksesi; meidän mummulassa on tuollainen vetonarullinen valaisin. Aivan ihanaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on ollut mukava seurata, kuinka hankit uutta sisustukseen aina pitkän harkinnan jälkeen. Älä kiirehdi tämänkään hankinnan kanssa. Tarkista ainakin seuraavat käytännön asiat. Jalkalampun jalustan on oltava painava, niin etteivät lapset kaada lamppua. Varjostinosa näyttää matalalta, ja ehkä moderni led/muu lamppu pilkistää kuupan alta rumasti ja häikäisten. Voiko asentoa säätää? Sopiiko lamppu kooltaan ajattelemaasi paikkaan?

Anonyymi kirjoitti...

Minusta (ja miehestä) tuo sopisi olohuoneeseenne hienosti. Ei ole edes kallis.