perjantai 27. toukokuuta 2016

Raskauskynähameen paluu

Tervehdys!

Kiusaan teitä näköjään oikein urakalla asukuvilla. No, kerta inspis on nyt päällä, parempi postailla aiheesta nyt, ettei jää kokonaan tekemättä. Edellisessä raskaudessahan alkoivat juhannuksen jälkeen kuumat piinaviikot eikä alastomasta bloggaajasta ollut oikein asuja bloggaamaan ;)

Maksimekon ohella raskauspukeutumisen ikisuosikkini on trikoinen kynähame. Ostin Alvaria odottaessani Mama Liciuoksen kynähameen, mutta en oikein lämpene sille enää. Se on yksinkertaisesti vähän liian pinkeä nykyiselle mitoitukselleni. Tähän raskauteen kun lähdettiin nelisen kiloa painavampana kuin aiempiin.


Korvike löytyikin sitten Indiskan alerekistä kymmenellä eurolla. Voi kyllä olla, että tämä uusi hamonen on auttamattoman väljä sitten odotusajan jälkeen, mutta löytänee hyvän kodin jonkin toisen odottajan vaaterekistä.


Raskauskynähameen pariksi sopii mielestäni parhaiten jokin hieman hulmuava helmainen ja löysähkö, mutta hartioista hyvin istuva paita. Omat suosikkini ovat melko peittäviä, mieluiten puolipitkillä hihoilla. Yllä olevan sinisen puuvillapaitiksen löysin muutamalla eurolla kirppikseltä edellisen raskauden aikoihin.

Koru on työelämäaikainen suosikkini ja se löytyi muistaakseen Hennesiltä. Kengät ovat ne tämän kevään Kårenin löytö. Vagabondit kustansivat kolme euroa.


Ei siis mikään maailman kallein asu taaskaan :)

Mutta mitäs veikaatte, onko tuloillaan tyttö vai poika? :D

4 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Trikoiset kynähameet olivat minullakin raskausaikaan kovassa käytössä - minä tosin käytin niitä pitkien paitojen kanssa;)
Ja jännä juttu, että vauvamahan kanssa ne näyttävät niin hyviltä - mutta eivät sitten enää näytäkään tavallisen möhömahan kanssa. Kokeiltu on;)
Aurinkoa ja iloa viikonloppuun - näytät kuvissa onnelliselta <3

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis asu ja kaunis odottaja! Uh, pelkään pahoin että minä tulen asumaan laskettuun aikaan eli heinäkuuhun saakka maksimekoissa - ne vaan nyt on tässä möhömahatilanteessa helpoimpia :) On sydäntä lämmittävää lukea blogiasi, sillä meillä esikoinen syntyi kuukautta myöhemmin kuin teidän Alvari ja taas ollaan samassa veneessä :) Ihanaa odotusaikaa perheellenne toivotellen!

Karkkis kirjoitti...

Raskauskynähame (tai pari) olivat parhaat ostokset raskausaikana! Kummasti tuli tyylikkäämpi olo mahan kanssa, kun hame oli skarppi. Toinen hameista oli jonkun raskausvaatemerkin, mutta myös zaran ihan perustrikoinen kynähame oli huippu ja käy vielä nytkin.

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: Kiitos kommentista :) Mielenkiintoista kuulla, että trikoisia kynähameita on olltu saatavilla aiempina vuosikymmeninäkin. Olivatko ne tarkoitettu vartavasten raskauskäyttöön vai keksitkö soveltaa ihan itse? ;)

anonyymi: Kiitos kehuista, aika turvonneena täällä mennään kyllä näiden helteiden seurauksena :D Muistakin jo aiemmman kommentointisi.Onpa hauska tietää, että jollakulla toisella on niin samanaikaiset raskaudet. Kaikkea hyvää teille <3

Karkkis: kiitos vinkistä! Täytynee tsekata Zarankin valikoima uusin silmin :)