torstai 7. tammikuuta 2016

Täsmätärppi vintagehääpukua etsivälle!

Tervehdys taas!

Oh-hoh! Taisin tehdä enkat: jo toinen postaus vuorokauden sisään! Parasta kuitenkin hoitaa mielessäni pyörinyt aihe alta pois, sillä pää vuotaa kuin seula nykyään. Kotona pyörimisellä lienee jotakin vaikutusta tähän ;)

Mutta asiaan: Oletko vintagehenkinen, n. 36-38 kokoinen ja menossa lähivuosina naimisiin? Tässä olisi varteenotettava hääpukuvaihtoehto:


Art+Vintagessa on myynnissä aivan ihastuttava 60-luvun hääpuku. Vaikka rakastinkin omaa täyspitsistä 50-luvun hääpukuani, olisi tämä varteenotettava vaihtoehto, jos olisin menossa naimisiin nyt!

Tämänkin yksilön yläosa on pitsiä ja alaosan tyllissä on kauniita kukka-aiheita.


Kokonaisuuden kruunaa vielä huntu, jonka kiinnikeosssa on ihania kukkia!


Art+Designista sanottiin että puvun hinta on noin 200 euroa. Ei ole paha hinta uniikista, ekologisesta ja vieläpä tyrmäävän kauniista kokonaisuudesta!

Puku on kooltaan 38, mutta entisajan koot ovat omanlaisiaan. Mittoja en ottanut, mutta niitä voi varmasti tiedustella liikkeestä.

Toivottavasti joku onnellinen löytää tämän ihanuuden ja puvun tarina voi jatkua!

Mukavaa päivänjatkoa!

3 kommenttia:

Kukkaisunelmia kirjoitti...

Ihanan kaunis puku! :)

Turun Tilda kirjoitti...

Kukkaisunelmia: Niin on :)

Karkkis kirjoitti...

Voi, minäkin voisin pukeutua tuohon, jos menisin naimisiin nyt. Samoin sen pääkirjastoa vastapäätä oli kaunis, yksinkertainen hääpuku 50 eurolla vielä jokin aika sitten. Ei tosin noin hyvässä kunnossa. Veikkaisin kuitenkin myös 60-lukua.