torstai 14. tammikuuta 2016

Myynnissä ja halutaan ostaa :)


Kaupparatsu täällä, hyvää päivää!
 
Olen myymässä tarpeettomina ja vääränkokoisina vaatteita ynnä muuta, joten ajattelin laittaa niistä vinkin myös tänne blogin puolelle. Kiinnostaisiko siis mahdollisesti sinua nämä seuraavat jutut:

1.  Ostin eräältä rouvalta tällaisen hänen äitinsä aidon, raikkaan 60-luvun leningin. Valitettavasti mekko ei ole oman kroppani mallille paras mahdollinen, joten kiinnostaisiko se mahdollisesti jotakuta teistä?

Mekko on kooltaan noin 38, klänninki on myös vuoritettu ja jotakin ohutta synteettistä materiaalia (ei ainakaan teryleenia!). Mekon kainalo-kainalomitta on n. 47 cm ja pituus n. 97 cm. Mekko on erittäin siistissä kunnossa.

Banaaninuttara tötterölle, kissarajaukset silmiin ja menoksi!

Hintapyyntö 45 e sisältää postikulut

 

2. Nanson trikoinen biker-jakku, koko xs. Erittäin siisti, vähän käytetty jakku. Valitettavasti liian pieni minulle.

Hp 23 e sis postikulut

 3. Myytävänä on myös ihanat burgundinpunaiset suomalaiset saappaat merkkiä Primas. Nahka on mielestäni hyvässä kunnossa ikään nähden, mutta saappaat on sailytetty hieman ryntässä. Korkolaput on vaihdettu ja tuliterät. Saappaissa on myös ihana lämmin vuori, joten sopivat hyvin myös pienellä pakkasella käytettäviksi. Koko on 37, mutta mielestäni vastaa kokoa 36. Kengän sisämitta on 23 cm ja varren ympärysmitta (pohkeen kohdalta) n. 37 cm.

Hintapyyntö 32 e sis postikulut.

 


4. Ja joo, älkää nyt nauraka :D Laitan myös myyntiin tämän näätä-taulun. Ei vain mahdu poikasen huoneeseen tällä hetkellä.

Hp 40 e sis postikulut


Itsekin olen etsimässä muutamia käytettyjä juttuja:5. Etsin Alvarille leikkikeittiötä. Eniten minua kiinnostaisi vähänkäytetty Ikea Duktig-keittiö, mutta muitakin saa tarjota minulle s-postiin kuvien kanssa!

Jos puolestaan jokin myymistäni jutuista kiinnostaa, lähetä puolestasi meiliä ja kysy lisätietoja. :)

Mukavaa päivänjatkoa!

Kuva Ikean sivuilta.

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ostaisin näädän heti pois kuleksimasta, jos olisi sille paikka! Meillä on upea vajaahampaisaiheinen opetustaulukin maannut olohuoneen nurkassa jo pari vuotta.

Karkkis kirjoitti...

Minua voisi kiinnostaa tuo mustavalkoinen mekko! Saattaisi olla sopivan kokoinenkin.

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Onko sulla auto käytössäsi? Haluatko tulla visiitille poikasen kanssa niin voit samalla sovittaa mekkoa? :D