torstai 3. joulukuuta 2015

Tildan jouluaskarteluja ja eräs hurmaava joululahjavinkki


Tervehdys!

Elän tällä hetkellä hullunmyllyä. Postailla haluaisi, mutta rahkeet eivät riitä. No, pieni vilaus viikon tärkeimmistä!

Olin ilmoittautunut joskus syksyn suvantovaiheessa jouluaskartelukurssille, jossa tehtäisiin koristeita luonnonmateriaaleista. Tosi jees ja kivaa, mutta tilanteessa, jossa mies on ihan yliväsynyt ylitöistä ja lapsi ollut viikon kipeänä, paskartelu ei tule ensimmäisenä mieleen. En ollut suunnitellut tai keräillyt  vinkkejä, materiaaleja tai yhtään mitään kurssia varten (olin oikeastaan unohtanut koko kurssin ennen kuin tuli muistutustekstari), mutta onneksi kurssin vetäjältä sai ostaa matskuja.


Hätäpäissäni tempaisin pari sisustuslehteä mukaan ja vastaan tuli kivan näköinen sammalsydän. Ohjeet olivat epämääräiset, mutta ope keksi, miten se oli toteutettavissa. Ihan identtinen ei meikäläisen väsäys ole, mutta olen hurjan ylpeä. Erään toisenkin koristeen väsäsin illan aikana ja mikä parasta - en enää pelkää kuumaliimapyssyä, pihtejä tai muita härveleitä! Voisin tuon illan opeilla vetää naapurin naisillekin ehkä vastaavan kurssin :D


Ja sitten vinkki: Jos pidät häistä, vintagesta, tapakulttuurista ja historiasta - teos Hurmaavat häät on kuin luotu sinua varten!

Kyseinen hääkirja on minulle tuttujen huipputyyppien tekemä: teksteistä vastaa Hopeapeilin Elina - nainen, jolla on sana hallussa. Kirjan mahtavat hääpuvut ovat taas Marjo Haapasalon käsialaa. Tuo nainen Boutique Minnen takana on loihtinut meille turkulaisille naisille kauniita juhla-asuja jo vuosien ajan ja tekee myös paljon teatteripuvustuksia. Marjolla on myynnissä hieman myös vintagea ja oma hääpukunihan oli hänen putiikistaan ostettu.

Elina arpoo tänään yhden Hurmaavat häät-teoksen omassa blogissaan TÄNÄÄN, mutta tosiaan, jos lähipiirissä on häitä tiedossa, morsian ehkä voisi saada Hurmaavista häistä inspiraatiota jonkin tietyn vuosikymmenen mukaisten teemahäiden järjestämiseen.

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sydän on ihana. En ole mikään askarteluihminen, mutta tuollaisen teosta voisin innostua. Sydän ei ole pikkusievä vaan rouhea. Ja siksi siitä tykkään.

Vakkari

Turun Tilda kirjoitti...

vakkari: Kiitos! minäkään en todella ole askarteluihmisiä, mutta tämän väsäämine oli aikas mukavaa. Kiitos kehuista :)