torstai 26. marraskuuta 2015

Arvonnan tulokset ja vilaus Tildan seuraavasta projektista


Torstaista!

Nyt koitti hetki, että poika tutii untenmailla ja meikäläinen saattoi suorittaa lupailemani joulukalenteriarvonnan.

Epäilin itse asiassa aluksi, että vaivautuukohan kukaan kiireessänsä kirjoittelemaan mitään minulle takaisin, mutta kylläpä yllätitte minut! Runsas kiitos kaikille itsestään jotain kertoneille :) Vastauksenne lämmittivät mieltäni kovasti ja tyydyttivät myös uteliaisuuttani :) Jotenkin on vain mukavampaa, että hahmottoman massan sijasta voi kuvitella kirjoittelevansa niille tietyille opettajille, perheenäideille, historian ja kierrätyksen ystäville, joista osa on seurannut tätä blogia hurjan pitkäänkin.

Pääpalkinnon, suuremman kolmiuloitteisen kalenterin, voitti seuraava kommentti:

Moi, olen lukenut blogiasi jo vuosia, kenties alusta lähtien. Opiskelin silloin Turussa, joten oli kivaa lukea saman kaupungin juttuja. Muutin sittemmin töiden perässä muualle Suomeen, mutta nyt olen jälleen palannut Turkuun, joten tutut elementit on taas kohdillaan :) Kiinnostuin blogistasi myös, koska kirjoitat todella hyvin, ajatuksen kanssa. Lisäksi sinussa on särmää, etkä ole sellainen sieluton pintaliitoinen nukkeblogi, joita olen joskus erehtynyt vilkaisemaan.
Minulla on kaksi lasta, joten äitiyteen, lapsiin jne liittyvät asiat blogissasi ovat myös koskettaneet minua. 


Olen aivan eri alalla kuin sinä, mutta koulumaailma kiinnostaa, joten niitä juttuja olen myös kiinnostuksella lukenut. Oikeastaan enemmänkin kiinnostaisi tietää, mitä nykyään kouluissa tehdään, miten opettaja kokee luokan eri persoonat, opetuksen jne. Itselläni on jokseenkin ristiriitaisia muistoja omilta kouluajoilta, ehkä siksi toivoisi nyt asioiden olevan paremmin :)
Kasvottomuus ei ole lopulta minua häirinnyt. Jotenkin se on jo ollut tämän blogin tunnusmerkki, joten siihen on tottunut. Oikeastaan virkistävän erilaista, kun kuvatulva nykyään on ihan mahdoton. Hyviä kuvia nuo kuitenkin ovat ja tietysti tuovat ihan eri tunnelman kun sydänpeitot puuttuvat.


Kommentista puuttui nimimerkki, joten jos tunnistat itsesi niin ota yhteyttä s-postilla minuun!


Toisen palkinnon, joka on näköispainos vuoden 1960 joulukalenterista, voitti puolestaan Elina seuraavalla kommentilla:

Jouluhullun pitää osallistua! Olen Hopeapeilin Elina ja löysin blogisi muutama vuosi sitten, kun googlasin tietoa Evergreen Garderobista. Sama kotikaupunki ja kiinnostus vintageen saivat jäämään lukijaksi, ja ollaanhan me jotain yhteistäkin jo ehditty matkan varrella tekemään.
Olen vapaa toimittaja ja tietokirjailija, ikuinen vintagetyttö, pohjoissuomalaissyntyinen turkulainen, sekavan ja mukavan perheen jäsenenä vaimo/äiti/äitipuoli ja tänään poikkeuksellisesti myös opettaja, koska menen vetämään erästä lyhytkurssia yliopistolle. Niin ja jouluhullu olen, sanoinko jo?


Voi vaikuttaa, että valkkasin tarkoituksella Turussa asuvia onnekkaita, mutta tämä oli kyllä puhdas sattuma! Kalenterien luovuttamista tämä käänne näinä postilakon aikoina tosin helpottaa, sillä voisin yrittää käväistä Turussa joko viikonlopun aikana tai ensi viikolla.

Anonyymi ja Elina, ottakaapa minuun siis yhteyttä ja ehdottakaa teille sopivia aikoja. Jos vaikka löytyisi kaikille sopiva yhteinen aika ja paikka!

Ps. loppuun vielä vilaus seuraavasta projektistani... Isovanhempieni perua oleva valkoinen 1940-luvun lipasto kulki mukanani opsikelijabokseissa, mutta on seissyt varastoissa kymmenisen vuotta. Tiukan rahatilanteen vuoksi olen ajatellut kunnostaa tämänkin itse, mutta sopiva kurssi pitäisi löytää. Sellaisista, mielellään alkuvuodesta alkavista, saa vinkata minulle! (Turku + lähiympäristö)

Mukavaa viikonjatkoa kaikille :)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ooooi, ihan ensimmäinen blogiarvontavoittoni KOSKAAN! :D Vaihdetaanko sähköpostia?

Nimetön kirjoitti...

Hei minäkin mattimyöhäinen laitoin nyt sähköpostia. Todellakin hauska yllätys tämä arvontavoitto :) t. Eerika (aikaisempi anonyymi nimimerkki)