torstai 1. lokakuuta 2015

Sydän vähän kaikelle

Tervehdys!

Kyllä kuppi on puoliksi täynnä. Totesin sen tänään, kun katselin poikaa keinutellessa pihapiirin ruskanhehkuista puustoa.

On totta, että hermot ovat olleet viime aikoina vähän tiukoilla: Pari viikkoa flunssaa. Päiviä, jolloin ei ole omaa aikaa. Pienen miehen nurkkaan paiskaamia mukeja ja sormiruokia. Käninää, jos äiti ei huomaa. Jatkuvasti kurainen eteinen (keittiön töhmistä nyt puhumattakaan)...Listaa voisi jatkaa loputtomasti.

 

Sitten on kuitenkin niitä ihania juttuja: Pienen miehen hymyjä. Hetkiä, kun taapero painaa päänsä äidin rintaa vasten ja jokeltaa. Takuuvarmaa (ja hyvää) seuraa oman pihan hiekkalaatikolla. Pappa, joka ajelee bussilla Alvaria tapaamaan ja päästää äidin nukkumaan köhäänsä. Skype, jolla ottaa yhteyttä toisiin isovanhempiin ja ulkomailla asuviin vertaistilanteessa oleviin ystäviin. Onnistuminen uuden reseptin kanssa. Se, kun poika nukkuu yhteensä kolme tuntia päikkäreitä... Tätäkin listaa voisi jatkaa loputtomiin.


Niin ja muuten, Kate Winslet oli jossakin antamassaan haastattelussa oikeassa. Kukin synnyttänyt saakoon palautua rauhassa. Naisella menee keskimäärin vuosi ennen kuin kroppa alkaa tuntua omalta. Allekirjoitan tämän täysin ja onneksi en myynyt tämän enempää vintagekalustoani etiäpäin. Vyötärö ei ole entisellään, mutta muuten tunnistan vartaloni jo omakseni :)


Tildukan syysmuodin ykkösjuttu on näköjään sydämet. Ihan aallon harjalla ollaan sikäli, että 70-luku on kuulema muotia ja siksipä ylläni on viime aikoina näkynyt aito kotikutoinen 70-luvun maksihame On sitten muotia tai ei, musta-valkoinen printti ja runsas helma lumosivat minut loppukesän Alles Gute Vintage-käynnillä.

Maksihameen pariksi sopii mielestäni erinomaisesti Ihana Kirppikseltä taannoin löytämäni muutaman euron kollaripaita, jonka voi höystää söpöllä bambi-aiheisella korulla. Alvarin ohella minäkin vanhenin tuossa syyskuun puolella ja juhlistin sitä ostamalla Televisio Lifestyle Storesta tuon Pilke Designin nelikoipisen.

 

Toinen runsaasti käyttöaikaa saanut uutuus on kesällä huutonetista huutamani Me & I:n sydänmekko, jota olen ihastellut muutamallakin tuttavallani. No, en tiedä, pitäisikö tuota kutsua enemmin tunikaksi, sillä xs-koko oli ehkä inan verran nafti ;) Mutta kun ostaa toisana kätenä eikä kutsuilta, niin siihen on tyydyttävä, mitä saa :)
 

Vielä hieman syksyisiä fiilistely kuvia. Possukkamme sai viimein eilen vähän callunoita kaverikseen. Sain kaivettua myös lyhtyvarastoni käyttöön.Kotiäidin vapaahetken voi käyttää myös nautiskellen edellisen päivän aherruksen tuotoksia: couscousia, uunijuureksia vuohenjuustolla ja itsetehtyjä kasvis-fetapihvejä tsatsikilla höystettynä. Nam! Kasvisruoka on vain niin hyvää!

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

Edit. Ps Olisiko jollakulla tarvetta korkkaamattomille Minna Parikan valkoisille Raqueleille, joita on pari kertaa vain sovitettu sisätiloissa? Jos on, niin ota s-postitse yhteyttä minuun, niin laitan kuvia kengistä. Kenkien koko on 37 ja hintapyyntö 200 e + mahdolliset postituskulut.

Ei kommentteja: