maanantai 14. syyskuuta 2015

Kesän viimeinen vintagemekko

Hei taas!

Tällaista tänään tai oikestaan parin viime viikon ajan. Tämä kuvissa esiintyvä vintagemekko merkkiä Golden Finn (100% puuvillaa) on ollut menossa monissa rientoloissa kuten useammilla vaatekutsuilla, illanvietoissa ja nyt viimeisimmäksi pikkumiehemme 1-vuotissynttäreillä kahtena päivänä peräkkäin :) 
Yllättävän moni tuntematon on kehunut tätä mekkoa. Kun olen kertonut hankkineeni sen UFFista, minua on hieman nolottanutkin välillä, sillä totuushan on se, ettei muunlaiseen vaatetukseen, josta pitäisin ole oikeastaan tällä hetkellä varaa.

Tuo nolotustunne on jännä juttu ja se ehkä korostuu sellaisessa seurassa, josta melko varmasti tiedän, etteivät ne muut todennäköisesti harrasta kirppareita ja kierrätysvaatteita. Toisaalta olen tuntenut salaa ylpeyttä, että ylipäätään kehtaan kulkea tällaisissa kierrätysvaatteissa ;) No, kai sitä voi olla ristiriitaisiakin tuntemuksia samanaikaisesti.


Joka tapauksessa kirpparilinja tulee jatkumaan hamaan tulevaan, ihan omien esteettisten mieltymystenkin vuoksi. Ehkä sitten joskus palkkatyöhön palattuani, on varaa ostaa muutama ajantasainen vaatekin :)


Ja jos en saa omia tyttäriä, niin lahjoitan tämän Finnhits-kokoelmani jollekin Suomi-muotimuseolle ;)

Mukavaa viikonjatkoa!

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ei huono idea ollenkaan tuo museolle lahjoitus: Kuopiossahan on menossa juuri nyt Piretta näyttely :) http://kuopionmuseo.fi/from-piretta-with-love

Karkkis kirjoitti...

Oi! Taas hieno mekko. Minäkin olen usein tuntenut sekä vähän nolostusta ja toisaalta ylpeyttä, kun olen kertonut jonkun vaatteen olevan UFFista tai kirppikseltä. Enemmän kuitenkin taidan olla tyytyväinen, että olen onnistunut kierrättämään.

Luomulaakson Maria kirjoitti...

Kaunis on mekko ja ihanan sininen! :)