lauantai 22. elokuuta 2015

Graniittiporsas (eli ihan pieni piharemontti)

Alussa oli soinen nurmikko. Sitten mieheni pisti tuulemaan.


Parissa päivässä mutakuoppa muuttui Torino-kivetykseksi. Tuijien juurelle laitettiin ronskisti isoja kivenmurikoita. Nyt odotellaan pistokkaita sukulaisilta. Tilauksessa on ainakin suikeroalpia, korallikeijunkukkaa ja taponlehteä.


Myönnetään, joskus on tullut nausreskeltua puutarhatontuille. No, nyt taidettiin pistää vähän paremmaksi, sillä yhtenä päättämänä hetkenä päätimme hankkia uuden lemmikin, pikku porsaan. :D Teini-ikäisen Tildan tunteneet tietävät kyllä silloisen viehtymykseni kaikkeen porsasaiheiseen, mutta tämä idea tuli kyllä ihan mieheltäni ;)


Polyrottinkiset ruukut ostin taannoisella kirpparisaldolla Hong Kongin alesta. Menevät sitten sateessa ja tuulessa. Muhkut jättikrysanteemit löytyivät samasta paikasta.


Toivottavasti kärhö selviää talvesta. Ainakin se on vielä todella kaunis.

Se pituinen se! Täytynee kaivaa kynttilälyhtykokoelmani käyttöön syksyn pitkiä iltoja silmällä pitäen. Ihanaa, että niitä voi nyt laittaa vähän sinne ja tänne.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ps. Sain viimein vastattua myös kahden edellisen postauksen kommetteihin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viihtyisältä näyttää! Olen haaveillut noista samoista korkeista ruukuista, mutta miettinyt että meneeköhän niihin sitten multaa säkkitolkulla, vai onko niissä siällä joku erillinen pieni ruukku? Ettei tuota koko tötteröä tarvitse sentään mullalla täyttää?
Aurinkoisia loppukesän päiviä sinne. =)
-Ciara

Turun Tilda kirjoitti...

Ciara: Kiitos kommentista! Näissä Hong kongin ruukuissa on pidike eli purkki vain pistetaan siihen. Ei tarvitse yhtään multaa! Tämä kätevyys oli ratkaiseva tekijä, kun ostopäätöksen tein :)