torstai 7. toukokuuta 2015

Teatteri-illan asu ja vintageaiheinen shoppailuvinkki

Tervehdys jälleen!

Jatkan vielä muutaman sanasen viikontakaisesta teatterireissusta. Viime aikoina pukeutumiseni on ollut vähän niin ja näin (kuten vissiin suurimmalla osalla kotiäideistä). Muutos aiempaan opettaja-Tildaan, jolla oli viikoittain aikaa miettiä postatttavaksi useampia kivoja työasuyhdistelmiä (ja tietysti myös pukeutua niihin), on suuri ja välillä toki tuota hömppää kaipailen. En silti mistään hinnasta vaihtaisi nykyistä arkeani entiseen, en millään!

Toki on kiva, että edes välillä voi laittautua. Teatterireissu tarjosi tähän yhden mahdollisuuden, vaikka hiuksia en sitten loppujen lopuksi ehtinytkään laittaa ja kaatosade muutti kenkäsuunnitelmatkin. Kivan vintagemekon silti sain päälleni, vai mitä ;)


Kyseinen Irina-merkkinen 60-luvun klänninki on eräs kauneimpia näkemiäni valmisvaatteita. Löysin sen huutonetista n. 25 eurolla, kun edellinen omistaja totesi mekon olevan hänelle auttamattomasti liian iso. Itselleni entisajan koko 40 on tällä hetkellä mitä sopivin (vastannee nykykokoa 38).


Mekon graafinen printti tuo mieleeni jostain syystä talvisen puutarhan. Jotakin tosi suomalaista siinä on (vaikken kyllä tiedäkään, onko merkki edes suomalainen...).


Teatteri-avecini biffasi meille ihanat Seili-leivokset :) Käsittääkseni Turun kaupunginteatterin esitysten nimikkoleivokset valmistaa kovassa nosteessa olevan turkulainen M-Bakery.Tähän loppuun vielä vintageaiheinen vinkki: Eijalla on piakkoin kivijalkamyymälänsä synttärit ja sen kunniaksi  lauantaina 9.5 (klo 9.00-15.00) kaikki puodissa esillä olevat tuotteet -50%! Paikalla pientä tarjoilua ja voit osallistua lahjakorttiarvontaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ole vauvan syntymän jälkeen vielä oikeastaan kertaakaan päässyt laittautumaan niin, että olisin tuntenut itseni ulkoisesti entiseksi minäkseni. Imettäminen on sanellut vahvasti vaatevalintojani, ja puklailevan vauvan kanssa illalla on harvoin samat vaatteet kuin aamulla. En silti minäkään puklusista imetysvaatteistani kärsi, enkä haikaile raskauskilojeni kanssa vielä vanhoihin kolttuihini. Eivätpähän ne mekot siellä vaatekaapissa mihinkään kulu, odottavat sitä aikaa, kun lapsi on vuoden ja imetys ja toivottavasti myös ne ylimääräiset kilot taakse jäänyttä elämää. :) - Pauliina

Turun Tilda kirjoitti...

Pauliina: Juu, imetysikäisen kanssa on vähän vaikea olla fiini ja vielä vähän vaikeampaa pitää tyyliblogia ;) No, onneksi on muitakin aiheita joista postata. vauva-aika on kuitenkin lopultakin tosi ohikiitävää vaihetta, josta kannattaa nauttia sellaisenaan. ja imettäjällä on hyvä ollakin alkuun hieman kiloja matkassa, sen verran kuluttavaa hommaa on ;)

Karkkis kirjoitti...

Onpa jälleen upea mekko! Mekko ja kuosi on todella moderni. Mekko sopii sinulle myös loistavasti.

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Kiitos kehuista :) Yllättävän vähän retro tosiaan tämä mekko on ;)