maanantai 25. toukokuuta 2015

Miksi muutin maalle vol.2


Tervehdys!

Olen viime päivänä muistanut olla taas tavallista enemmän kiitollinen siitä, että saan asua siellä, missä asun. Tässä muutamia syitä:1. Palvelut ovat paal-jon lähempänä kuin kaupunkikodissamme. Muutama esimerkki: Kauppa ja posti n. 700m, terveyskeskus ja neuvola saman verran, kirjasto ja apteekki 1, 5 km.2. Maailman paras naapurusto, jonka kanssa voi puuhailla kaikenlaista yhdessä. Mies on saanut maastopyöräilyseuraa, minä kahvittelukavereita ja tukea äitiyteen samasta pihapiiristä. Lapsi saa kasvaa kavereiden keskellä, kun pieniä poikia löytyy läheltä enemmän kuin puoli tusinaa ;)


3. Superkauniit maisemat. Niin takapihalla kuin lenkkipoluilla. Marjastus ja sienestysmaastot nurkan takana. Saariston tuoksukin tuntuu nenässä :) :)En tiedä, mitä tulevaisuus tuo tulleessaan. Voi olla, että töiden perässä on joskus vielä pakko muuttaa muualle. Siksipä tästä kaikesta on nauttittava nyt, tässä hetkessä. Toivottavasti saamme kuitenkin asua täällä vielä kauan.

Ps. Kiinnostaisiko teitä Tildan nettikirppis? Jos kiinnostaa, niin mitä toivoisitte myyntiin?

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja kiinnostaa kirppis, oikeastaan kaikenlaiset tuotteet :) Vaatteet, kengät, laukut nyt ainakin. Miksei myös esim.pienet sisustustuotteet.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Oi...entinen talomme oli melkein naapurissa...ja taaskin asumme samassa pitäjässä..:))

Metsäntyttö kirjoitti...

Kyllä on aivan ihana tuo ympäristö teillä!

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: No katsotaan, josko kiinnostusta vielä ilmenisi enemmänkin :)

Irmastiina: Oi-joi! Olettepa asuneet mielettömässä ympäristössä :)

metsäntyttö: Kyllä :)