perjantai 31. lokakuuta 2014

Tunnelmallinen iltahetki Adalmiinan Helmessä


Perjantaista!

Sain eilen pienen rauhoittavan tauon antoisasta ja tapahtumarikkaasta vauva-arjesta. Olin nimittäin saanut kutsun tulla sisustusliike Adalmiinan Helmen joulukauden avajaisiin tutustumaan putiikin uusimpaan valikoimaan ja nauttimaan pientä purtavaa kera kuohuvan. Avecikseni nappasin synttäripäiväänsä juhlivan siskon, joka ei ollut koskaan vieraillut kyseisessä putiikissa. Pikkupurtavien ehdoton helmi oli aurajuustomoussella ja hillolla kuorrutettu pipari, jonka päällä oli tuore viikuna. Nam!


Ilta alkoi Adalmiinan Helmen omistajan, Annarina Yöntilän, avajaissanoilla, joilla hän toivotti meidät tervetulleeksi ja kertoili Adalmiinan Helmen tuotevalikoimasta ja sisustusfilosofiasta. Vuosien varrella Adalmiinan Helmen tuotevalikoima on kokenut suuriakin vaihteluita ja tällä hetkellä suunta on kohti entistä rouheampaa ja luonnonläheistä tyyliä. Aidot luonnonmateriaaliset tuotteet kuten Arte Puran pellavatekstiilit kuuluvat liikkeen nykyiseen kestovalikoimaan. Mielestäni tämän varsinaissuomalaisen sisustusyrityksen suunta on oikea. Kaiken maailman hörselöitä ei kannata valikoimaansa ottaa vaan luottaa laatuun ja muutamaan hyväksi todettuun merkkiin. Mukatanskalaista sekundasisustusroinaa löytyy nykyään jo huoltsikoiden valikoimastakin...

 Putiikin joulukoristeiden värimaailma vaihtelee tänä vuonna trendikkäästä mustavalkoisen ja harmaan sävyistä kupariin. Sisustusuutuuksiin kuuluivat Happy Lights-pallot, joista kukin voi noukkia kuin karkkikaupassa oman näköisensä satsin. Minäkin tietysti innostuin napsin satsin Alvarin tulevaan huoneeseen ;) Katsotaan sitten joskus, kuinka värimaailman hahmottaminen kävi näin summamutikassa ;) Parinkymmenen pallon valosarja maksoi vähän päälle kympin ja yksi pallo euron. tällä laskulogiikalla yhdelle valopallosarjalle tuli hintaa hieman yli 30 euroa. Valosarjoja tosin myytiin myös 35 ja 50 valon sarjoissa, jos haluaa sisustaa oikein ison tilan kyseisillä palloilla. Veikeä vaihtoehto oli myös sarjan jättipallot, joita myytiin muutamassa värisävyssä kattolampuiksi.

Meillähän on kotona muuten Stockmannilta hankittuja La Cace De Cousin Paul-valopalloja, joten nyt onkin kiva vertailla, kumpi sarja on kestävämpi.


 Adalmiinan Helmen joulukausi siis on jälleen startannut. Joulunavetta on auki 25.10.-22.12.2014 tiistaista perjantaihin klo 12-18 sekä lauantait ja sunnuntait 12-15.00. Isänpäivän ja itsenäisyyspäivän liike on kiinni. Adalmiinan Helmen löytää myös facebookista.

Tunnelmallisia hetkiä kaikille Adalmiinan Helmessä! :)

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kivalta paikalta näyttää, itsekin olen Varsinais-Suomesta kotoisin, mutta eipä ole tuolla tullut koskaan käytyä. Täytyykin ottaa tavoitteeksi.

Ja hienoa jos Paul-serkun pallot ovat kestäneet teillä, oma valosarjani kesti puolitoista talvea hyvin vähällä käytöllä (ja sekin oli jo muuten kerran vaihdettu, eka valosarja sanoi itsensä irti kuukauden jälkeen mutta sen sain vaihdettua Stockalla uuteen) ja kun Stockmannille valitin asiasta, sain vastaukset ettei heillä ole ko. valosarjaa enää valikoimissa, eivätkä voi tehdä asialle mitään. Rivien välistä sain käsityksen, etteivät hekään olisi olleet kovin tyytyväisiä laatuun ja siksi tuote olisi poistunut valikoimista. Mutta mene ja tiedä, hyvä että teillä ovat kestäneet! Ja toivottavasti Happy Lightsit kestävät myös. (Ja onneksi ne pallot voi tietysti hyödyntää edelleen, kun hankkii vain uuden valosarjan).

Karkkis kirjoitti...

Minun piti viime vuonna vierailla kyseisessä putiikissa, mutten ehtinytkään. Ehkä tänä vuonna pääsen!

Nimetön kirjoitti...

Mulla oli happy lightsit jotka ostin viime talvena hämeenkadun sellofaanista, hajosivat kesällä jo :( Onneksi sain sieltä uuden sarjan, olivat vaihtaneet myös toimittajaa iris lihgtsiin. Eivät taida olla kauhean kestäviä :( mulla jo parin viikon kuluttua ekat pallot pimeni. Mutta nyt uudella sarjalla toimivat hyvin. Ovat ledejä, joten kestävät sen 5v.

T.Juu

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: KÄy ihmeessä! Paikka on todella tunnelmallinen joulunalusvierailun kohde, vaikkei mitään ostaisikaan!

Muistankin kuulleeni, että Paul-serkun palloissa taisi olla jokin tekninen ongelma.Stockkan myyjä taisi ihan itse ottaa asian puheeksi. Meillä' kävi varmaankin hyvä tsägä, sillä omat palloni ovat kestäneet sekä myös kaksi muuta sarjaa, joita ostin lähipiirilleni joululahjoiksi. Toivon samaa kestävyyttä nyt näiltä Happy Lights-palloilta!

Karkkis: PAikassa kannattaa käydä vaikka ihan tunnelmoimassa ja vierailla samalla muissa Paimion kohteissa (tai vaikka Alles Gute Vintagessa uudemman kerrran) :)

Juu: Kiitos kuluttajuusvaloistuksesta! Taitavat nuo pallot olla merkistä riiippumatta aika riskialtis tuote... Tai sitten niissä on välillä huonoja eriä. Harmillista! Muistelinkin, että Sellofaanissa on näitä samoja palloja myynnissä.