lauantai 1. marraskuuta 2014

Alvarin muistamisia

Tervehdys!

Kyselin taannoin, kiinnostaisiko teitä nähdä, millaisia pikkumuistamisia poikaisemme on saanut ja koska annoitte vapaat kädet postauksien aiheille, niin täältä pesee! Ehkäpä jokunen teistä saa tästä vinkkiä vaikkapa omien sukulaisten ja tuttavien vauvojen muistamisiin.

Eräs ykkösmuistamisista on tässä. Äitini harrastaa neulomista ja on jo tehnyt Alvarille setin pikkuruisia villasukkia, tumppuja ja myssyn, mutta sen lisäksi aivan ihanan viltin Alvarin talvisia makoiluja varten. Sinivioletin villapeiton alla pikkumiehen kelpaa kölliä talvipakkasillakin :)

Mieheni kummivanhemmat toivat puolestaan lämpimän lampaantaljan, joka on tuon nalleherran alla. Ne vakio paljaspeppukuvat on edelleen ottamatta, mutta talja päässee silloin käyttöön kuten tietysti on jo nyt päässyt lämmittämään Alvarin makoiluja.

Omani ja mieheni työkaverit muistivat poikaa pehmoleluilla. Leukani loksahti auki, kun mies kantoi tämän jättinallen yhtenä päivänä töistä.

Omat työkaverini lahjoittivat minulle erään kollegani itsetekemän huippuihanan lampaan. Vuosien varrella ihailuni kädentaitoja kohtaan on noussut huomattavasti (en ollut niistä kiinnostunut, koska en itse osannut) ja arvostan suuresti tällaisia lahjoja! Täytyy vielä mainita, että paikallinen OAJ.n yhdistyskin muisti minua tavallaan - opettajien päivän kunniaksi myös minulle toimitettiin suklaata ja luontoarpa :D Lisäksi sain ihan henkilökohtaisena muistamisena uusimman pokkarin Naisten etsivätoimisto nro 1 seikkailuja.  Ja lisää rispektiä henkilökohtaisten mieltymysten muistamisesta :)

Sitten kenkiä.. Siskoni lahjoitti Alvarille ihanat Newbie-merkin nahkatöppöset. Toivottavasti näille on käyttöä joulun maissa!

Mieheni työpaikan toimiston naiset olivat hankkineet pojulle aivan mahtavat mini-Reinot. Iik... mä en kestä tätä söpöyttä :)


Kuten aiemmin totesin, meillä on mahtavia naapureita. Saimme eräiltä kukkia, toisilta ihanat itse tehdyt tumput ja myssyn sekä kolmansilta turkulaisten KUI-designin hullunkurisen pehmopupun. Miten huomaavaista!


Ystävänikin maailmalta ovat muistaneet pientä miestä. Eräs heistä lähetti Sveitsistä hauskan puisen purulelun, joka kuulema on oivallinen sitten, kun hampaita alkaa tulla. Pieni voi sitten jyystää sitä helpottaakseen oloaan.

Toiset puolestaan Itävallassa asuvat ystävämme lähettivät suomalaisen kirjakaupan kautta vauvan ensi vuoteen tarkoitetut leikittely ja loruttelukortit. Ne sisältävät kunkin kehitystason mukaisia vinkkejä, mitä tehdä yhdessä pienokaisen kanssa.Myös eräiltä kolmansilta ystäviltä saatu muumiaiheinen valokuvakirja on kiva. Siihen voi laittaa myöhemmin vaikka päivähoidon eroahdistusta helpottamaan kuvia vanhemmista ja isovanhemmista.


Niitä vaatteitakin Alvari on saanut. Nosta niistä nyt erikseen esille tämän Marimekon klassikkokuosisen potkupuvun, joka mennee sitten joskus kevättalvella :)


Eräiltä sukulaistytöiltä poika sai vielä hassunhauskan Marja Mannisen käsinukkepupun, joka kurkistelee purkista. Ehkäpä sen kanssa pidetään nukketeatterinäytöksiä joskus tulevaisuudessa :)

Lopuksi täytyy nostaa esille vielä eräs erityinen lahja. Alvarin kummitäti on farmaseutti ja hän toi meille uskomattoman survival kitin- vauva-arkeen. Mustavalkoisesta laatikosta nimittäin löytyi vaikka mitä! Ensinnäkin siellä oli hyödyllisiä terveyteen liittyviä asioita: d-vitamiinitippoja, vauvan panadolia, lanoliinivoidetta äidin rinnoille, korvatippoja korvasärkyiselle lapselle, pakkaus apteekin vauvan iholle sopivia pesuaineita, viltti, villamyssy, huopa, tohvelit, potkupuku, purulelu ynnä paljon muuta kaunista ja hyödyllistä.


Pikkuprinssitaulun voi vaikka ripustaa pinnasänkyyn roikkumaan :)


Olemme kovin kiitollisia siitä, miten paljon Alvarin syntymä on koskettanut tuttavapiiriämme. Näiden muistamisten ohella poika sai vielä muitakin muistamisia sekä ison kasan kortteja, jotka aion visusti tallettaa muistojen kultaiseen laatikkoon.

Tärkeintä ei teitenkään ole tavara, vaan ajatus niiden takana. Kiitos vielä kaikille kovasti!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kaikki kuvissa olevat lahjat ovat aivan superihania. Täydellisiä pienelle miehellenne. Suosikkini on ehkä tuo kudottu peitto. Se on niin herkullisen värinen.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos kommentista! Peitto on tosiaan minunkin suosikkini. Todella ihanan värinen ja vielä Alvarin oman mummin tekemä :)

Anonyymi kirjoitti...

Aloin pillittämään, kun mietin, kuinka paljon rakkautta tuon peiton tekemisessä on ollut mukana. Viime vuonna lapsenlapsi kuoli, mutta nyt on niin toivottu ja kaivattu Alvari ilahduttamassa perhettä ja isoäitiä <3

Ihania lahjoja olette saaneet! :)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mutsiavautuu.com/2014/11/rintatulehdus-ja-muut-imetysongelmat.html?m=1

Moi! Ajattelin linjaa tän blogin kun tuli sun imetystä mieleen. Ihania lahjoja <3

T. Salla-ausku