sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Illanhämyssä


 Hupsista!

Arvatkaapa mitä! Turun Tildan sivuilla on vuosien varrella vieraillut jo 1 000 000 kävijää eikä tilastoa olla pidetty edes ihan alusta asti. Aikamoista...


Tässä kotiasunäyte eiliseltä. Sain väsättyä Pikku Myy-nutturan pitkästä aikaa, koska mieheni biffasi minut kampaajalle hiusten leikkuuseen ja huonokuntoista latvaa katosi viitisen senttiä! mahdoin näyttää jo aika variksenpelättimeltä, kun mies oli valmis moiseen ;)

Muutenkin viime päivät ovat olleet tosi kivoja. Perjantaina saimme hoidettua urakalla kotiin liittyviä juttuja kuten lastenhuoneen sälekaihdintilauksen sekä edistettyä liukuovikaappiprobleemaa. Mahdollista kaapin paikkaa on viritelty työhuoneessa seinälle jos toiselle, mutta vasta nyt palaset tuntuvat loksahtaneen paikoilleen. Jopa kuivausrumpu saatiin viimein kylppäriin. Sanotaanko, että tässä noin 10 viikkoa ennen laskettua aikaa tämän hormoonimamman hermot alkoivat olla jo melko tiukilla, kun tietyt jutut eivät tahtoneet edistyä. No, nyt näyttää paremmalta :)


 Eilisenä asuna minulla oli yllä taasen näitä viime talvisia Ihana Kirppis-löytöjä. Tämä jokusen euron kustantanut Indiska-tunika oli väljä vielä talvella, mutta eipä ole enää... Rusetin väsäsin yhden hameen nauhasta; mätsää hyvin ainakin tuon kukkapuskan kanssa ;)


Asun korut ovat nyt vähän liioittelua, mutta löysin ne korurasian pohjilta. Sain nämä Kalevala korut joskus 90-luvulla, ehkäpä 15-vuotislahjaksi vanhemmiltani. Oikeastaan aika kivat, kun sormuskin pysyy tässä raskauden aikana tosi hyvin sormessa ;) Pitänee ottaa siis aktiivikäyttöön!

Mukavaa, lämpöistä sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Vauvavatsa ja rusetti on aika söpö yhdistelmä!

Turun Tilda kirjoitti...

Lammas: niin on ja kaiken lisäksi vielä aika yksinkertainen tapa parannella roikkuvia perustunikoita ;)