tiistai 12. marraskuuta 2013

Tilda vinkkaa: Harjun Paperi


Iltaista!

Tämä on ehkä jyväskyläläisille ihan pässinlihaa, mutta kävin tänään NIIN suloisessa kirjakaupassa, että haluan vinkata siitä teille lukijoillenikin.


Harjun Paperi on pian 60-vuotias jyväskyläläinen kivijalkakirjakauppa, joka myy kaikkea aivan ihanaa paperi- ja sisustustavaraa.


Erityisen tunnettu kauppa on kortti- ja (näin joulun alla) joulukalenterivalikoimastaan. Vaihtoja on taatusti enemmän kuin missään toisessa jyväskyläläisessä liikkeessä, mutta epäilen, ettei esimerkiksi Turusta löydy mitään vastaavaa.


Myös liikkeen taidejulistevalikoima on kattava. Harjun Paperissa myydään esimerkiksi aivan ihania vanhanajan opetustauluhenkisiä julisteita.


Jos Jyväskylään ei ole heti asiaa, kannattaa ainakin käydä tsekkaamassa Harjun koti- ja nassukirjasivut.

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

6 kommenttia:

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Voi eih, onpa ihania juttuja! Harmi että Jysky on niin kaukana.

Bisquits kirjoitti...

Hauska nähdä, että tuo on vielä siellä. Oli suosikkikauppojani opiskeluaikoina, ja asuin vielä lähelläkin!

Anonyymi kirjoitti...

Kävitkö Turussa koskaan Lehdon kirjakaupassa Humalistonkadun ja Rauhankadun kulmassa? Se oli iki-ihana myös.

-Iris- kirjoitti...

On kyllä ihana liike tuo., ja hyvällä maulla valittu myytävät jutut. Viimeksi tuli viime viikolla käytyä pari joulukorttia jo hakemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Opiskeluajoilta tuttu kauppa. Kämpän seinille haettiin kivoja kortteja ja julisteita :) Vieläkö Jyväskylässä on kenkäkauppa nimeltä Donna (muistaakseni)? Siellä oli ainakin aikoinaan hyvä valikoima, muutakin kuin sitä samaa, mitä ketjut tarjoavat joka liikkeessä. Yksi vinkki myös, jos kerran Jyväskylässä pyörit: yliopiston kirjastoa vastapäätä oleva galleria Becker. Tosi hyvätasoinen paikallisen taiteilijaseuran taidelainaamo. Samoin yliopiston nurkilla olevat Keski-Suomen museo ja Aaltomuseo ovat kiinnostavia, niihin taisi päästä perjantaisin opiskelijat ilmaiseksikin...

Anonyymi kirjoitti...

Uusjyväskyläläisenä: ei tällaista ole myöskään pk-seudulla - ihan on omaa luokkaansa! Kiva et löysit.