maanantai 25. marraskuuta 2013

Olohuoneen uusi ilme


Iltaista!

Eilen tapahtui jotakin käsittämätöntä: saimme vihdoin porailtua reikiä seiniin ja kiinnitettyä hyllyjä ja tauluja ympäri kotiamme.

Jotenkin tuntuu, että koko mieli olisi prosessissa jotenkin seestynyt.


Näyttävin muutos tapahtui varmaan olohuoneessa. Otimme riskin ja kiinnitimme lopulta kaksi pientä Indiskan jo kesällä hankittua tauluhyllyä antiikkisohvan yläpuolelle. Pelkäsin ihan kauheasti, etteivät mittasuhteet ja muotokieli toimisikaan ja lopputuloksena olisi vain kaameat reiät Kirsikkapuu-tapetissa.


Lopputuloksesta voinee aina olla eri mieltä, mutta itse koin muutoksen tuoneen kodikkuutta. Ja tärkeintähän ei vissiin ole, että koti on kuin sisustuslehdestä reväisty vaan että siellä itse viihtyy; on omassa KODISSAAN.

Tällä hetkellä hyllyllä majailee sitä sun tätä; tärkeimpänä kaksi pikkutytöstämme muistuttavaa korttia, jotka aion myöhemmin kehystää.

Terhakka fantti on siskoliinin tuliainen parin viikon takaiselta Thaimaan-matkalta :)

No, mitäs mieltä olette, onko kotimme moderni mummola? :) Mukavaa illanjatkoa kaikille!

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Onpa kaunista ja kodikasta:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minusta teidän olohuone näyttää oikein kodikkaalta ja kutsuvalta :) Ihastuttavat nuo lamput, jotka näyttävät aivan harsosta tehdyiltä. Muistatko minkä valmistamat ne ovat?
Hanna

Anonyymi kirjoitti...

Kotisi ei todellakaan ole mikään mummola vaan omaperäinen ja sinun näköisesi. Tuo olohuonenäkymä on kertakaikkiaan kaunis. Vaikka itse olenkin enemmän funkkiksen ystävä rakastan myös muunlaisia koteja. Olen joskus kirjoittanutkin, että älä koskaan vaan heitä tuota sohvaa pois. Sama käsky tulee tässäkin kommentissa.

Vakkari

Turun Tilda kirjoitti...

Nanna: Kiitos :)

HAnna: Ne ovat itse asiassa silkkipaperipalloja a´la Strömsö. Miehen sukulaistyttö värkkäsi ne äitinsä juhliin eikä olla raskittu heittää niitä pois ;)

Vakkari: No kiitos :) Pitäisi löytää vaan se soffasponsori :D

Anonyymi kirjoitti...

Teillä taitaa olla keittiö tuossa oikealla? Ihana ratkaisu! Tykkäisin myös varmasti. Tauluhyllytkin ovat juuri paikallaan.

Sylvi kirjoitti...

Luen aina kauhealla viiveellä blogiasi! Nyt useamman kotiaiheisen postauksen luettuani en voi muuta kuin todeta, että teillä on tavattoman kaunis ja sympaattinen koti. Siellä on varmasti ihana elellä! Mummola ei tästä tule mieleen, ei lainkaan. Tauluhyllyt ovat kiva keksintö; en ole itse koskaan harrastanut, mutta jos seinäpinta-alaa olisi, kokeilisin mielelläni.