tiistai 26. marraskuuta 2013

Eteisen edukasta ehostusta

Tervehdys jälleen! Jatkan kuumeista kokeenkorjausta, mutta tässä nopsasti vielä muutama kuva eteisestä, jotka napsaisin eilen kirkkaassa päivän valossa.

Olen NIIN iloinen, kun eteisen taulu on vihdoin paikalla. Se ja vanha armeija-arkku muodostavat mielestäni hyvän parivaljakon. Polka Dots-hatturasiakin löysi vihdoin paikkansa. Voisin lastata sinne vaikka silkkihuivikokoelmani tai hanskani.


Olen päässyt yhä syvemmälle oivalluksessani, että kiva sisustus ei välttämättä tarkoita runsasta rahankäyttöä. Esimerkiksi tuo meidän armeija-arkkumme kustansi 30 euroa ja sinkkisankko 7 egeä. Keittiön ja eteisen raitamatot löytyivät 60 % alesta Citymaketista. Eteisen juliste on puolestaan kulkenut vuosikaudet mukanani; ostin sen 16-vuotiaana. Kalleinta itse asiassa oli sen kehystyttäminen.


Vaikka ei varsinaisesti liity tähän sisustusteemaan, niin on pakko vielä mainita, että olen hurahtanut yhä syvemmälle myös second hand-shoppailuun. Löysin eilen 40 eurolla kaksi silkkipaitaa, silkkimekon, 60-luvun kultaisen vintagejakun, punaisen neuletakin (100% villaa), punaisen villakaulahuivin ja italialaisen villakankaisen hameen. Mihin noita vaateketjujen kauppoja tarvitaan, kun maailma on jo (nykyvaatteita laadukkaampia) vaatteita täynnä? No ehkä kenkien ja laadukkaiden toppatakkien ostamiseen...

Loppuun hieman ysärinostalgiaa. Pahoittelen, että olen laiminlyönyt täysin kommentteihinne vastaamisen. Yritän kiriä pikkuhiljaa tilannetta...


7 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Missä aarreaitassa olet käynyt vaatelöytöjä tekemässä, kysyy nimimerkki Yx utelias vaan?

Lady of The Mess kirjoitti...

Blogistani löytyy sinulle tunnustus:)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana blogi sinulla...Lady of The Mess:sin sivuilta tänne löysin ja heti lukijaksesi kirjauduin...:)
Terv. Irmastiina Kaarinasta

Tuulia kirjoitti...

Hei Turun Tilda! Etsin Turku-aiheisia blogeja ja sivuillesi löysin. Ja kivan blogin löysinkin. Hieno tuo armeija- arkku! Ja minusta oli hienoa, kun olit nostanut tuossa aikaisemmassa tarinassa Ilkka Lammin esille, upean edesmenneen, nuoren taiteilijan. Tervehdykseni, minä olen Tuulia Turusta ja ilmoittaudun seuraajaksesi:) Mukavaa viikkoa!

Karkkis kirjoitti...

Kivoja uudistuksia! Taulut tuovat ryhtiä ja kodikkuutta. Miten niiden saaminen seinälle onkin niin usein työn takana? Ehkä siksi, että kun paikan on päättänyt, seiniin tulee jälkiä, eikä mieltä voi siksi muuttaa.

Minäkin olen huomannut tekeväni enemmän ja enemmän vintage- ja secondhand löytöjä. Silmä varmaankin harjaantuu ja ehkä tarjonta on myös parantunut.

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Taas samoissa vanhoissa paikoissa; Ihana Kirppiksellä ja Art + Design-liikkeessä :)

Lady of the Mess: Kiitos kaunis ja kumarrus. taisin saada muutaman uuden lukijankin kauttasi. :)

Irmastiina: Saman kunnan asukkaita siis ollaan :)

Tuulia: Kiva, että löysit blogiini. Lämpimästi tervetuloa seurailemaan :) Kiva kuulla, että joku toinenkin tykkää Lammin taiteesta. HArmi, että hän menehtyi aivan liian nuorena... Olisi ollut mielenkiintoita nähdä hänen kehityskaarensa taitelijana.

Karkkis: Taulujen kiinnitys oli ensisijaisesti henkinen voitto, sitten vasta sisustuksellinen ;) Mistä olet viime aikoina löytänyt second handia? Itse olen innostunut Ihana Kirppiksestä, vaikka ensin hinnat vähän arveluttivat. JOukossa on kuitenkin helmiä :)

Karkkis kirjoitti...

Minä olen panostanut vintage- ja seconhand shoppailuun ulkomailla käydessä. Turussa minulla ei ole oikein vakipaikkaa, vaan käyn satunnaisesti milloin missäkin. Ihana kirppis vaikutti kyllä hyvältä paikalta, mutta minun ei tule lähdettyä sinne, kun se on "väärässä suunnassa".