keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Uusia (turkulaissii) blogituttavuuksia?

Iltaista!

Aivan aluksi toivottaisin kaikki uudet lukijat tervetulleiksi seuraamaan Turun Tildaa. Teitä on viime viikkoina tupsahtanut useammastakin eri lähteestä. Lyhyesti blogiani kuvailisin kolmekymppisen aineenopettajan pitämäksi Lifestyle-blogiksi, jolla ei pahemmin kaupallisia kytköksiä ole, mutta joka mielellään kertoo kirppari- ja vintagelöydöistään, antaa Turun seudulla asuville kulttuuri- ja tapahtumasuosituksia ja pohtii siinä sivussa elämänmenoa ja omaa ammatillista kasvuaan. Blogini on ohittanut jo taaperovaiheen, ja on tällä hetkellä viisivuotias eskaria innokkaasti odottava toimelias elämän löytöretkeilijä. Blogin emäntä taas saattaa kiireen keskellä unohtaa välillä kommentteihin vastaamisen,kun varsinainen leipätyö vie ajan. Siitä ei kannata pahastua vaan jatkaa keskustelua vaikka muiden blogn seuraajien kesken :)

Tein pienen muutoksen blogiluettelooni. Tästedes minulla on kaksi blogiluetteloa, joista toinen on varattu nimenomaan Turun seudun blogeille. Olisi kiva saada toimiva vinkkipalvelu turkulaisista ilmiöistä ja tapahtumista. Ottaisinkin mielelläni vastaan ehdotuksia paikallisista blogeista, joilla on jollakin tapaa yhtymäkohtia omaan blogiini tai jotka ovat muuten vain kiinnostavia. Omaa blogiaankin voi reippaasti suositella :)

Mä lähden nyt saunomaan päivän pölyt pois. Palataan asiaan uusin voimin!

11 kommenttia:

Elisa LPP kirjoitti...

Ihana blogi sinulla ja kaunis kotikin <3
Klikkailin itseni seuraamaan jatkoa :)

pienisisko kirjoitti...

Oi, niin toivoisin että voisin jakaa omani turkulaisena blogivinkkinä. Hui voi, apua, miten tulikin niin superikävä sinne kotiin. Ehkä se oli toi "turkkulaissii".

Nyyh.

Kuka kertoisi miten täältä Helsingin syövereistä pääsee pois? :D

Oikeastaan piti sanomani että kiva kun taas kirjoittelet!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Pienisisko, irtisano itsesi ja muuta. Niin helppoa se lopulta oli. ;) kun sitä ensin oli sen viisi vuotta pohtinut... Mutta on se ruoho vihreää Helsingissäkin, jos sen vain haluaa nähdä. :) katsele sitä avoimin silmin ja nauti.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Tilda, antaisitko mulle tyylivinkin? Ostin kirppikseltä kivan villaisen midi-mittaisen vekkihameen, jossa on skottiruututyyppinen kuvio. Ajattelin yhdistää siihen korolliset nahkasaappaat, mutta mitäpä laittaisit yläosaksi, kun tavoitteena ei ole kantrityyli? Mahtaako sulta löytyä vastaavaa hametta ja kuvia täältä blogista?

Tuula's life kirjoitti...

Hei Tilda! Kiitos tervetuliaistoivotuksista. Minä olen kolmannen polven turkulainen, ja tuntuu kuin viime vuosina olisin enemmän ja enemmän kiintynyt kotikaupunkiini, joka on juuri sopivan kokoinen kaupungiksi. Tarpeeksi suuri tarjoamaan kulttuurielämyksiä, kaupallisia palveluita... ja tarpeeksi pieni ihmisen kokoiseksi kaupungiksi. Blogissani - Tuulian tarinoita - kirjoittelen Turusta, upeasta Turun saaristosta ja muustakin elämänmenosta.
Makoisia löylyjä, t. Tuulia

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaarinalainen täällä kirjoittelee...on tosi mukava aina löytää blogeja, joita kirjoitellaan täällä kotiseuduilla päin...:))

Turun Tilda kirjoitti...

La Petite Princesse: Kivaa, että löysit tänne, tervetuloa seuraamaan :)

pienisisko: Voi parkaa! Toivottavasti blogini tuottaa sinulle kuitenkin enemmän iloa kuin ikäväntunteita. Ja onneksi tuo juna kulkee aika nopsasti Hesan ja Turun väliä...

Saariston Kasvatti: Olet kyllä oman elämäsi sankari :)

anonyymi: Hih, tässähän tulee ihan Susannah & Trinny olo ;)

Suosittelisin ainakin vartalonmyötäistä yläosaa, jottei vaikutelma ole telttamainen.

Jos olet rintava, suosi avonaista paitaa, pienirintainen voi kokeilla peittävämpääkin yläosaa. Kauluspaita hameen sisään laitettuna voisi olla hyvä. Vältä röyhelökauluksia ja kissarusetteja, jos haluat välttää myös Margaret Thacher-vibat ;)

Löysin tällaisen asun, ehkä oma hameesi on pidempi?

http://turuntilda.blogspot.fi/2011/10/ennatyksentekoa-syksyisissa-vermeissa.html

Omistan kyllä skottiruutuisen villakangashamosenkin, mutta se on ladyminimittainen:

http://turuntilda.blogspot.fi/2012/02/kylla-punainen-on-blondin-vari.html

Olisiko näistä mitään apua?

Tuulia ja Irmastiina: Kiitos esittäytymisestä ja blogivinkeistänne. Tutustun ehdottomasti blogeihinne!

ann kirjoitti...

Uusi turkulainen blogi, jota on kirjoittamassa myös yksi opettajakollegani: http://hyva-elama.blogspot.fi/

Lotta kirjoitti...

En tiedä miten lähellä oma blogini on sinun blogiasi, mutta ainakin olemme mekkoihmisiä molemmat :) Olen kolmannen polven turkulainen ja työskentelen koululla, en opettajana vaan iltapäivätoiminnassa lastenohjaajana.

Olen seurannut blogiasi jo aika tovin - muistaakseni löysin sen aikoinaan Bisquitsin blogin kautta. Onneksi sinua voi edelleen seurata, vaikka Bisquitsia ei... Oman blogin perustin noin vuosi sitten ja enimmäkseen postailen päivän asujani. Menin pari kk sitten naimisiin ja hääjuttuja löytyy myös blogin arkistoista jonkin verran!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tyylivinkeistä! Niukkaa yläosaa olin ajatellutkin, mutta kauluspaitaa en ollut aikeissa kelpuuttaa ennen kuin katsoin linkkaamasi kuvat - hyvältä näyttää, täytyypä kokeilla jotain vastaavaa.

t. midihame-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Löysin hauskan Turussa kirjoitetn blogin: piparkakut.blogspot.fi Kannattaa käydä ällistymässä.