maanantai 28. lokakuuta 2013

Hankipa kehystettyä taidetta - vitsit, kun tulee aikuinen olo!


Kehystytin uutta ja vanhaa. "Uutta" edustaa toissa kesänä Ruotsin reisulta löytynyt ruotsalaisen nuoren polven taitelijan botaniikka-aiheinen kasvitutkielma, joka sai graffitinharmaat uusvanhat kehykset.


Toinen kehystetty työ on ikivanha Amsterdamista kuudentoista vanhana hankittu Toulouse-Lautrecin juliste, joka on tuttu jo lukiovuosieni huoneen seinältä. Se oli törkeän huonossa kunnossa kaiken maailman maalarinteippi- ja sinitarraviritelmien jäljiltä, mutta Kehystämö Nelilehden henkilökunta sai sen uskomattoman hyvännäköiseksi!

Ihan halpaa kehystäminen ei ole, sillä heijastamattomalla lasilla kehystetyt taulut maksavat hieman yli 100 euroa kipale. Mutta joo, ehkäpä nämä ovat niitä aikuisuuden hyviä puolia - ei kiitos enää epämääräisiä viritelmiä :) Vielä vain, kun saisi taulut seinälle asti... Sitten voisi ottaa kuvat ihan järkkärillä tuosta eteisen sisustuksesta.


Mukavaa päivänjatkoa! Kyllä Juha Tapio on mun suosikki Vain elämää-sarjassa. Mutta pakko kehaista, että määpä oon ollut Juhan keikalla jo reilusti yli kymmenen vuotta sitten...


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienot taulut, ja kiitos kun kerroit myös kustannuksista. Itse sain tänä vuonna aikaiseksi kehystää omat julisteeni Ikea-kehyksiin. Onhan sekin parempi kuin ei mitään, mutta täytyy myöntää että nuo näyttävät kyllä paljon tyylikkäämmilta! Pitääkin harkita koska olen valmis ottamaan tämän askeleen lähemmäs aikuisuutta... :)

Ja Juha Tapio on symppis, minäkin olen ollut hänen keikoillaan joskus 15 vuotta sitten..!

Lady of The Mess kirjoitti...

Kyllä kehykset taulun tekevät - niinkuin tuokin vanha juliste - siitähän tuli tosi hieno!
Ja Juha Tapio on tämän kauden laulajista minunkin suosikkini - olen seurannut häntä jo aikoinaan gospelmuusikkona!

Anonyymi kirjoitti...

Juha Tapio on kyllä niin ihana. Minäkin olen seurannut häntä gospelajoista lähtien. Olisinkohan nähnyt hänet ensimmäisen kerran vuonna 2000, kun hän oli silloisessa opinahjossani esiintymässä.Yhteensä olen hänen keikoillaa vuosien varrella ollut varmaan kymmenisen kertaa ja vain kerran muualla kuin kirkossa tai seurakunnan järjestämässä tilaisuudessa. Vain Elämää ei ole minuun oikein tällä toisella kaudella iskenyt, mutta Juha Tapion vuoksi on "pakko" seurata.

-Mii

Anonyymi kirjoitti...

Kai laitatte taulut taulukiskoilla? Se on tosi tyylikästä ja mahdollistaa äärimmäisen helposti vaihtelun ilman jatkuvaa seinien tuhoamista. Kiskot vähän maksavat, mutta kerran kiinnitettynä katonrajaan ovat ikuiset.
Leena

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Hyvä, jos tiedoista oli hyötyä:) Onnea aikuisuusaskeleiden ottamisessa :) Juha on kyllä tosi symppis :)

Lady of the Mess: Olin itsekin positiivisesti too-osi yllättynyt :)

Mii: Juu, vähän särmätöntä porukkaa muuten (no Jukkapoika ja Kolmannen naisen laulaja ovat ihan jees...)

Leena: kävi mielessä jo edellisessä asunnossa. Kenties nyt sitten...