tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lempivärissä x 5

Tervehdys!

Sonnustauduin lempiväriini sekä eilen ...


...että tänään...


Kylmät vihreät ja sinivihreät ovat väripalettini kestosuosikkeja. Ne sopivat viileälle vaalealle kesälle. Olen muuten tosi iloinen, että sain korjautettua viime kesäisen reikäisen Tukholma-löytöni Eijalla (VintagEijas´). Nyt sitä uskaltaa taas käyttää!

Taannoisessa viikon väriskapassa vihreä taisi tulla toiseksi, joten taiotaanpa sen kunniaksi arkistoista vielä muutama samansointuinen asukokonaisuus lisää:


Yllä nähdyt asut ovat siis mallia Indiska, H&M ja VintagEija´s, viimeisin siis vintagea.

Sinivihreän lookin voisi tietysti viimeistellä mintunvärisellä kynsilakalla, jos vain muistaisi ja ehtisi. Lempparisuunnittelijani Paola Suhosen suunnittelema Vitalis-purnukka* sopisi puolestaan asusteeksi veskaan. Se on mielestäni ihan mielettömän kaunis ja toki mukiinmenevän keväisen värinen ;)Mutta kyllä Vitalikselle on ollut tarvetta tänä räkätalvena ihan niistä sisällöllisistäkin syistä ;) Ehkä se nenänpielten punaisuuskin näyttää nätimmältä mintunvihreän kera :D

Mukavaa illanjatkoa ja pahoittelut kohtuu henkissisällöllisesti köyhistä postauksista... Tänään mun pitäisi jaksaa ihan oikeasti opiskellakin... Saa nähdä, miten käy!

* Tuote saatu blogin kautta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä aivan ihana tuo H&M:n mintunvihreä mekko ! <3 Ja helmikaulus myös ! Oih :)

Sun tyyli on kyllä just siinä niin kivannäköinen että :)