maanantai 4. helmikuuta 2013

Violettiviikon avaus


Maanantaista!

Niinhän siinä sitten kävi, että violetti meni voittamaan teemaväriskaban. Itse olin vähän, että "äh", sillä olen ehkä hieman innostuneempi tällä hetkellä useammasta muusta väristä. Mutta kunnioitan toki enemmistön toivetta! Pyöräytetään siis violettiviikko käyntiin kahdella perustyöasulla. Pahoittelen kuvien laatua - näin työviikkoisin en saa ketään ottamaan itsestäni parempia kuvia.


Your Facen neuletunika on eräs garderoopini talvisista kulmakivistä. Hankin sen kolmisen vuotta sitten ja se on säilynyt yllättävän hyvin kuosissa, mikä tosin onkin paikallaan, kun ostaa jotakin sadan euron arvoista. Välillä mietin, onko tunika hieman liian pinkeä, mutta koko 38 olisi ollut liian löysä hartioista. Tämä on tätä päärynävartaloisen ikuista arpomista.


Työasussa on muutenkin paljon kierrätettyä - Vagabondin nilkkurit on hankittu syksyllä 2009, nahkainen vyö on kanssa muutaman vuoden vanha. Asusteena roikkuu tietysti Lindexin vanha sydän riipus - se toimii asusta riippumatta!Laitetaan tähän perään vielä toinen asu. Epäilen nimittäin vahvasti, että huomenna menee ylitöiksi, enkä pysty ottamaan kuvia valoisaan aikaan... Nanson poroaiheinen mekko on kanssa kolmisen vuotta vanha. Se on hieman yöpukumaista trikoota, mutta violetti neulenuttu tuo ryhtiä kokonaisuuteen.


Hiljaisuuteen blogirintamalla liittyy tällä hetkellä muitakin syitä kuin koeviikko (tai oikeastaan uusi jakso alkoi jo...). Muistanette ehkä, että mainitsin tammikuun alussa muutamasta salaisesta haaveestani. Tällä hetkellä pakka on ihan sekaisin toiseen niistä liittyen, mutta siis ihan positiivisessa mielessä. En kuitenkaan oikein jaksa keskittymään mihinkään ylimääräiseen...

Kuulemisiin ehkä noin parin päivän päästä! Näin lukion yhteiskuntaopin valtio-opillisen kurssin alkaessa huomaan kuuntelevani jälleen Palefacea... Tässä hienossa kappaleessa vierailevana tähtenä on romanimusiikin tähti Hilja Grönfors, joka on palkittu mm. Etno-Emmalla.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella viehättäviä asuja molemmat!!

Vakkarilukija

Anonyymi kirjoitti...

Oletko raskaana? ;)

Karkkis kirjoitti...

Minusta on kivaa, että esittelet blogissasi myös paljon "vanhoja" vaatteita ja kaiken ei tarvitse olla upouutta (tai vintagea). Osaat yhdistellä vaatteita tosi hyvin.

Turun Tilda kirjoitti...

Vakkarilukija: Kiitti!

Karkkis: Tosi kiva kuulla :)

anonyymi: Asia ei liity siihen, mutta toisaalta en varmaankaan kyseistä uutista tällä foorumilla heti kertoisikaan. Voihan se olla, että kolmekymmppisen pömppis hämää ;)

miss_marjorie kirjoitti...

Kun olet ilmeisen simpsakka nuori ope, niin oletko koskaan huomannut joutuneesi oppilaiden kaukorakkauden ja teini-ikään olennaisesti kuuluvan "harjoitusihastumisen" kohteeksi?

Kivat asut :)

Augusti kirjoitti...

Heh, jopa minä, joka en ole yleensä ottaen ollenkaan utelias, rupesin pohtimaan kaikenlaisia vaihtoehtoja tuohon lopuksi kirjoittamaasi asiaan! No, mukavaa joka tapauksessa, jos asia on jotain positiivista! Minullakin on helmikuu alkanut mielialan kannalta hieman positiivisemmissa merkeissä kuin tammikuu.

Turun Tilda kirjoitti...

Miss-Marjorie: Heh, eipä ole kukaan koskaan ainakaan moista tunnustanut. Ehkä joku sitten luokkakokouksessa 40 vuoden päästä ;)

Augusti: Hyvä kuulla! Yritetään saada aikaan se tapaaminen tässä jossakin vaiheessa. Jotenkin vain on edelleen liikaa kaikkea. Omat positiiviset juttuni ovat kovinkin proosallisia; ei mitään todella erikoista...

Augusti kirjoitti...

Eihän sen itselle kivan tarvitsekaan olla mitään kovin erikoista, kunhan tuottaa itselle iloa!

Se on ikävää, jos on liikaa kaikkea ja tulee tunne, että ei välttämättä pysty hallitsemaan kaikkea. Silloin pitää vain priorisoida.

Näytti kivalta tuo uusimman postauksen neuletakki. Sellaista ei varmaan enää kannata lähteä metsästämään, olet kai ostanut sen heti joulun jälkeen. Olen kyllä nykyään kamala neuletakkifani!