perjantai 5. lokakuuta 2012

Suklaalla ope elää ja vähän kirjoillakin...Hyvää maailman opettajien päivää kaikille opettajille! Minä päätän nyt kuluttaa loppuillan sohvaa ja syödä paikallisyhdistyksen suklaalahjusta. Huomenna suuntaan sitten Jenni Haukion luotsaamille Turun kansainvälisille kirjamessuille. Ruokamessujenkin puolella voisin käydä kärkkymässä maistiaisia...


Nyt ovat tämän open jutut vähän vähissä. Energia on vuodatettu tällä viikolla luokkatilanteisiin ja koepinoihin. Eipä siis muuta kuin mukavaa illanjatkoa kaikille!

7 kommenttia:

Fantome kirjoitti...

Voi wienernougatit, en muistanutkaan niitä enää. :P Nyt kuolaan niitä huomiseen asti, kunnes kaupat aukeavat.

Anonyymi kirjoitti...

Taas todella kauniit asut sekä edellisessä postauksessa että tässä uusimmassa.

Satunnainen lukija

Karkkis kirjoitti...

Ei ihme, jos nyt et jaksa kirjoittaa kovin pitkiä juttuja. Sen verran kiireiseltä on menosi vaikuttanut edellisten postausten perusteella!

Toivottavasti kirja- ja ruokamessut rentouttivat.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kaunis syksyinen asu. Minä en uskalla mennä enää kirjamessuille. Se tulee niin kalliiksi. Muka saa sieltä ja täältä alennuksen ja tarjouksen - sitten kun laskee kotona mitä kaikki opukset maksoivat... Sitä paitsi meille ei mahdu enää kirjoja t. o

Turun Tilda kirjoitti...

FAntome: Ne olivat hyviä, toivottavasti sait omasi kaupasta ;)

satunnainen lukiaj: Kiitti!

Karkkis: Kiitos, rentouttivat kyllä :)

O: Ylihinnoiteltu tapahtuma. Ja ei kunnon alennuksia missään! Luulisi että sillä hinnalla olisi. En olisi mennyt, jos en olisi saanut aineemme kerholta ilmaislippua. Ostin onneksi vain yhden kirjan - SUomen presidenttien kuuluisia puheita yhteenkoottuna. Voi ehkä hyödyntää lukion puolella aineistotehtävissä.

Anna kirjoitti...

Asusi sulautuu täydellisesti teidän sohvaan! Ihana hame.

Turun Tilda kirjoitti...

Anna: Kiitti! Hame on aleostos Hennesiltä. Consious Collection-kamaa!